Στοίχημα Euroleague: Ολυμπιακός- Ερυθρός Αστέρας με Betshop 0% γκανιότα*

Απόψε επιστρέφουν οι αγώνες της Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας” τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο σερί ήττες και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διατηρήσει ελπίδες για τα πλέι-οφ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και σίγουρα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο στοίχημα, ειδικά στις ειδικές αγορές. Η Betshop εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της την επιλογή 0% γκανιότα* για τον συγκεκριμένο αγώνα και πάρα πολλές ειδικές αγορές.

euroligka olympiakos erythros asteras 2022
© Betshop

Οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές, ενώ θα βρεις και πλήθος ειδικών αγορών. H 0% γκανιότα* ισχύει για αγορά 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα.

Αήττητος ο Ολυμπιακός στην έδρα του

Οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν να τα πηγαίνουν αρκετά καλά στην Ευρωλίγκα και βρίσκονται σε πορεία πλέι-οφ. Μπορεί να έχουν χάσει τα τελευταία τους δυο ματς, αλλά δεν έχει χάσει κανένα από τα εννιά φέτος στην έδρα του για την Euroleague. Φυσικά ο προπονητής Μπαρτζώκας θέλει να διατηρήσει αυτό το αήττητο και να μείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Μεγάλο πρόβλημα για τον ΟΣΦΠ είναι οι απουσίες λόγω του κορονοϊού, όπου ακόμα δυο παίκτες βρέθηκαν θετικοί. Επίσης θα λείπουν από τον αποψινό αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ. Ο Ολυμπιακός φυσικά θα ξεκινήσει τον αγώνα ως φαβορί, όμως οι Σέρβοι είναι μια ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει την ζημιά.

Στην Βetshop App θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών* για τον αγώνα, ενώ το Live Betting* και το Cash Out* εντυπωσιάζουν με την ταχύτητα τους. Οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές, ειδικά βέβαια αν επιλέξεις την 0% γκανιότα.

Australian Open 2022 στην Betshop

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και για το Αυστραλιανό Όπεν 2022. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και αναμένεται να γίνει σπουδαίο ματς. Η Betshop εφαρμογή προσφέρει πολλές ειδικές αγορές για το τουρνουα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.