Η Fonbet κάνει τη διαφορά με το νέο, σούπερ bet builder*!

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Fonbet.gr έχει καταφέρει να γίνει μια από τις αγαπημένες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Βέβαια, οι ελκυστικές της αποδόσεις είναι φυσικά ένα σημαντικό κίνητρο για να επιλέξουμε την Φονβετ για τα στοιχήματα μας.

Η Fonbet App προσφέρει πλέον και μια ακόμα λειτουργία. Δηλαδή, το Bet Builder* ήρθε και στην Fonbet Greece, με την ευελιξία μας στα στοιχήματα να απογειώνεται.

fonbet-bet-builder-2023-1
© Fonbet

Η Fonbet Ελλάδα προσφέρει πραγματικά όλες τις λειτουργίες της σε εκπληκτική ταχύτητα. Fonbet mobile ή και εφαρμογή, και στα δύο παίζεις χωρίς να έχεις τον φόβο να “κολλήσει” η οθόνη σου.

Νέο Fonbet Bet Builder*

Δεν χρειάστηκαν παρά μονάχα μερικοί μήνες προκειμένου η Fonbet.gr να αφήσει το στίγμα της στη στοιχηματική αγορά. Το υπερσύγχρονο μενού της, η εξαιρετική πλατφόρμα για live betting, οι κορυφαίες αποδόσεις και τα special bets που δεν βρίσκεις αλλού, «αγκαλιάστηκαν» από την πρώτη μέρα από το ελληνικό κοινό που βρήκε στη Fonbet.gr αυτό που έψαχνε. 

Τώρα, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό με το bet builder*! Έχεις πλέον τη δυνατότητα να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την απόδοση. Επιπρόσθετα, Μπορείς να προσθέσεις διαθέσιμα στοιχήματα από τον ίδιο αγώνα, αλλά και οποιαδήποτε στοιχήματα από άλλον αγώνα στο ίδιο δελτίο στοιχήματος!

Επίσης, Οι διαθέσιμες επιλογές του Bet builder* θα επισημαίνονται με μπλε σκίαση στις αποδόσεις, αμέσως μετά την επιλογή του πρώτου στοιχήματος. 

Με το ξεχωριστό bet builder της Fonbet απολαμβάνεις το παιχνίδι ακόμη περισσότερο!

Ταχύτατο Fonbet Live Betting*

Η Stoixima App της Fonbet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Fonbet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.