Sportingbet- Κορυφαίο Live στους αγώνες του Κυπέλλου!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης,  πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

paok-pao-sportingbet-apodoseis-18-1-23
© Sportingbet

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι κινητών συσκευών, έχουν την δυνατότητα πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα και από την Sportingbet εφαρμογή, κάνεις πλέον τις συναλλαγές σου, χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Κυπέλλου!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου. Φυσικά αμφότερες, έχουν ως στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Απόψε θα «μονομαχήσουν» για το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ερχόμενη Τρίτη. Πρόκειται για ένα «καυτό» διάστημα και για τις δύο ομάδες, καθώς εκτός από τους αγώνες του Κυπέλλου, θα κοντραριστούν την Κυριακή (22/01) και για το πρωτάθλημα. Φέτος αναμετρήθηκαν μία φορά στον πρώτο γύρο της Super League, με τους «πράσινους» να φεύγουν με το «διπλό» από την Τούμπα. 

Με δύο ομάδες «έκπληξη» από τον ίδια περιφέρεια συνεχίζεται η φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου. Στις 14:00, ο Απόλλωνας Παραλιμνίου υποδέχεται τη Λαμία στις Σέρρες και στις 17:30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλες δύο φορές στην ιστορία της διοργάνωσης έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Τη σεζόν 1985-86 με τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη και τη σεζόν 1987-88 με τον ΟΦΗ και τον Ηρόδοτο. Στις 19:00, o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Sportingbet – Build A Bet* στην Premier League!

Να συνεχίσει στις νίκες θέλει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που καλείται να ξεπεράσει εκτός έδρας το… εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από σπουδαία νίκη – ανατροπή με 2-1 κόντρα στην συμπολίτισσα τους, Μάντσεστερ Σίτι. Η ψυχολογία είναι στα ύψη για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, που στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στο «Selhurst Park» δεν έχει καταφέρει να φύγει με το «διπλό». 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.