Γεωργία εναντίον Ελλάδα με επιλογή 0% γκανιότα στην PameStoixima

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Γεωργία εκτός έδρας και θέλει με νίκη να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022. Η απόσταση από την Σουηδία και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ είναι τρεις βαθμοί.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Η Εθνική μας ομάδα είναι φαβορί απόψε, όμως δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Γεωργία, όπως στον πρώτο γύρο, όπου οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Georgia Ellada Pamestoixima 21
© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Μόνο για την νίκη η Ελλάδα

Η Ελλάδα παίζει στην Γεωργία μόνο για ένα αποτέλεσμα, την νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την βγάλει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα παίξουν μόνο για την νίκη. Η Ελλάδα παραμένει αήττητη κόντρα στην Γεωργία στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Γεωργία κατάφερε και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον πρώτο γύρο από την Ελλάδα στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη. Έκτοτε έχει μόνο ήττες στον όμιλο και ο βαθμός αυτός είναι και ο μοναδικός που έχει έως τώρα. Ο προπονητής Γουίλι Σανιόλ είπε πάντως ότι θα κάνουν τα πάντα για να μαζέψουν κι άλλους βαθμούς στον όμιλο.

Η Ελλάδα προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-1 εναντίον της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ. Αυτή η νίκη έφερε την Εθνική μας ομάδα στο -3 από την δεύτερη Σουηδία και πλέον υπάρχουν ελπίδες για την δεύτερη θέση. Φυσικά δεν επιτρέπονται άλλα στραβοπατήματα και θα πρέπει να έρθει η νίκη απόψε εναντίον της Γεωργίας.

Όλοι οι αγώνες στο κουπόνι της Πάμε Στοίχημα

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της Pamestoixima.gr θα βρεις όλους τους αγώνες για τα προκριματικά Μουντιάλ για ποντάρισμα.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.