Σλοβενία- Ρωσία με ενισχυμένη απόδοση στην Sportingbet.gr

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022. Πολλές ομάδες έχουν απόψε την τελευταία ευκαιρία, ώστε να κρατηθούν “ζωντανές” για μια θέση που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ ή και στα μπαράζ.

Ένας από αυτούς τους αγώνες είναι σήμερα το Σλοβενία- Ρωσία, όπου και οι δυο ομάδες έχουν ευκαιρία να πλησιάσουν τον στόχο τους. Η Sportingbet App προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις.

Slovenia Rosia Sportingbet 21
© Sportingbet

Η Ρωσία βρίσκεται στην δεύτερη θέση και ισοβαθμεί με την πρώτη Κροατία, ενώ η Σλοβενία βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω τους και απόψε παίζει μόνο για την νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα την βγάζει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης.

Θέλει να “κλειδώσει” την δυάδα η Ρωσία

Για την Σλοβενία το σημερινό ματς είναι η τελευταία ευκαιρία, ώστε να πλησιάσει την δεύτερη θέση, η οποία και οδηγεί στα μπαράζ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα την θέτει εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης και εκτός Μουντιάλ του Κατάρ 2022. Οι Σλοβένοι προέρχονται από νίκη και θα έχουν επιθετικό πλάνο για να φτάσουν σε γρήγορο γκολ.

Ο τεχνικός της Σλοβενίας Κεκ δήλωσε ότι δεν υπάρχει φαβορί στον αποψινό αγώνα, αλλά η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει το τρίποντο και να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης. Την προσπάθεια αυτή θα ενισχύσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές , καθώς η ομάδα δεν θα έχει απουσίες.

Η Ρωσία με νίκη θέλει να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και να συγκεντρωθεί στην μάχη με την Κροατία για την πρωτιά του ομίλου. Οι Ρώσοι θέλουν να αποφύγουν τα μπαράζ και να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ στο Κατάρ και θα παίξουν για την νίκη.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet.gr

Η Στοίχημα App της Σπόρτινγβετ προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και σε άλλους αγώνες, απλά θα πρέπει να ελέγξεις τα Price Boost στην Sportingbet.gr. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.