Σουηδία- Ελλάδα με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

H Ελλάδα αγωνίζεται απόψε στην Σουηδία και έχει στόχο την νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Η Ελλάδα φυσικά μπαίνει στο ματς ως αουτσάιντερ, αλλά η Εθνική μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι της πάνε αυτού του είδους οι αγώνες.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και tablet, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Souidia Ellada Stoiximan 21
© Stoiximan

Η Σουηδία, η οποία θεωρείται το φαβορί του ματς, με νίκη έχει σιγουρέψει την δεύτερη θέση και πλέον θα στοχεύσει για την πρώτη, ενώ με ισοπαλία θα κρατήσει την Ελλάδα σε απόσταση και με δυο αγώνες να απομένουν δεν θα έχει να φοβηθεί πολλά.

Μόνο για την νίκη η Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει δηλώσει ότι στον σημερινό αγώνα μετράει μόνο η νίκη. Το τρίποντο απόψε θα φέρει την Ελλάδα σε ισοβαθμία με την Σουηδία, γεγονός που δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο στους Έλληνες παίκτες. Θα πρέπει και πάλι να στηριχθεί στην άμυνα της η Ελλάδα, αν και στα τέσσερα από τα προηγούμενα πέντε μεταξύ τους ματς σκόραραν και οι δυο ομάδες.

Η Σουηδία προέρχεται από εύκολη επικράτηση 3-0 εναντίον το Κόσοβο και θέλει με νίκη απόψε να σιγουρέψει την συμμετοχή της τουλάχιστον στα μπαράζ. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι διαθέσιμος σήμερα και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Λίντελεφ, ο οποίος επιστρέφει μετά την απουσία του στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η Ελλάδα από την άλλη θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία σήμερα, καθώς θα λείπει ο τιμωρημένος Τζαβέλλας, ο οποίος είναι και το βασικό στόπερ της ομάδας. Την θέση του αναμένεται να καλύψει ο Σταφυλίδης. Επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο επιθετικός Δουβίκας, ο οποίος θα είναι μια ακόμα επιλογή για απόψε.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην  Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.