Βραζιλία- Ουρουγουάη ζωντανά και με επιλογή 0% γκανιότα στην Novibet

Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 συνεχίζονται και στην Νότια Αμερική, όπου για την δωδέκατη αγωνιστική έχουμε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Η Βραζιλία, η οποία οδηγεί τον όμιλο, φιλοξενεί την δυο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουρουγουάη, η οποία χρειάζεται βαθμούς.

Η Novibet App σου προσφέρει ευελιξία σε αυτό το ματς, καθώς  θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων, αλλά και την επιλογή να ποντάρεις στον αγώνα με 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις. Επίσης, μπορείς να παρακολουθήσεις σε ζωντανή μετάδοση το ματς από την εφαρμογή Novibet.  Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

Brazilia Ourougouai Live Novibet 21
© Novibet

H Βραζιλία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Αργεντινή και δείχνει να έχει “κλειδώσει” την συμμετοχή της στο Μουντιάλ. Η Ουρουγουάη βρίσκεται στην τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την πέμπτη Κολομβία.

Η Ουρουγουάη “καίγεται” για βαθμούς

Το φαβορί Βραζιλία προέρχεται από λευκή ισοπαλία εναντίον της Κολομβίας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η παράδοση της εναντίον της Ουρουγουάης είναι πολύ θετική. Δεν έχει ήττα τα τελευταία είκοσι χρόνια στα μεταξύ τους ματς, ενώ σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα προηγούμενα επτά μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτε έχει δείξει διάθεση να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, έχει χρησιμοποιήσει άλλωστε τους περισσότερους παίκτες στο ρόστερ. Η απόσταση που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες του δίνει μια ακόμα σιγουριά. Από τον αγώνα θα λείψει πάντως σίγουρα ο τραυματίας Μιλιτάο, την θέση του οποίου θα πάρει ο έμπειρος Τιάγκο Σίλβα.

Η Ουρουγουάη θέλει να αποφύγει ανάλογη κατάληξη με τον προηγούμενο αγώνα στο Μπουένος Άιρες. Εκεί η Αργεντινή επιβλήθηκε της Ουρουγουάης με 3-0, αν και το τελικό σκορ αδικεί την παρέα των Σουάρες και Καβάνι. Πάντως στα προηγούμενα οκτώ ματς πριν την ήττα αυτή, η ομάδα παρέμενε αήττητη.

Αρκετά ειδικά στοιχήματα στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet.gr έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορείς να βρεις αρκετά ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.