Παναθηναϊκός- Ιωνικός με επιλογή 0% γκανιότα στην Πάμε Στοίχημα

Βρισκόμαστε στην έκτη αγωνιστική της νέας σεζόν της Σούπερ Λιγκ και ο αγώνας που ξεχωρίζει απόψε είναι το Παναθηναϊκός- Ιωνικός. Οι ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες έπειτα από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, καθώς η ομάδα του Ιωνικού απουσίαζε από τα μεγάλα σαλόνια.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Ο ΠΑΟ είναι φυσικά το φαβορί, ειδικά μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο “Καραϊσκάκη” εναντίον του Ολυμπιακού.

Panathinaikos Ionikos Pamestoixima 21
© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Στηρίζεται στην έδρα του ο ΠΑΟ

Η ομάδα του Παναθηναϊκού στηρίζεται πολύ στην έδρα, καθώς παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο όταν παίζει στο γήπεδο της. Βέβαια μπορεί να πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως σε ολόκληρο τον αγώνα παρουσιάστηκε ακίνδυνος.

Εντός έδρας οι “πράσινοι” έχουν δυο νίκες σε δυο αγώνες, έχοντας σημειώσει εννέα γκολ, ενώ έχουν δεχτεί μόλις ένα. Αυτό φυσικά κάνει τον ΠΑΟ το απόλυτο φαβορί για τον σημερινό αγώνα. Ο βασικός τερματοφύλακας Διούδης παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ επιστρέφει ο στόπερ Βέλεθ.

Ο Ιωνικός προέρχεται από ήττα εναντίον της Λαμίας, σε ένα ματς όμως που ήταν με παίκτη λιγότερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παρά το γεγονός αυτό πάλεψε σε όλο το ματς, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα με 2-1 στην έδρα της. Δείχνει πάντως ότι είναι πολύ σκληρή ομάδα και δεν χάνει εύκολα. Απόψε θα λείψει ο βασικός στόπερ Τσιγκρίνσκι.

Όλοι οι αγώνες στο κουπόνι της Πάμε Στοίχημα

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της Pamestoixima.gr θα βρεις όλους τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.