Άρσεναλ- Κρίσταλ Πάλας με πλήθος αγορών στην Vistabet.gr

Η Άρσεναλ μετά από το πολύ κακό ξεκίνημα δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της και σήμερα για την όγδοη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Κρίσταλ Πάλας. Αυτός ο αγώνας είναι κομβικός για την ομάδα του Αρτέτα, καθώς με νίκη η Άρσεναλ πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα απομακρύνει την Άρσεναλ από τους φετινούς στόχους. Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, με νίκη θα πιάσει την Άρσεναλ στην βαθμολογία. Η Vistabet App προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και πάρα πολύ καλές αποδόσεις.

Arsenal Kristal Palas Vistabet 21
© Vistabet

Φυσικά η Vistabet Greece προσφέρει πάρα πολύ καλές αποδόσεις και στους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων . Μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες, όπως και τα ειδικά στοιχήματα, στο κουπόνι της Vistabet App.

Δυσκολεύεται με Κρίσταλ Πάλας η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ μπορεί να μπαίνει στον σημερινό αγώνα ως το απόλυτο φαβορί, όμως η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα έξι παιχνίδια εναντίον της Κρίσταλ Πάλας μετράει μόλις μία νίκη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Αυτό φυσικά προβληματίζει την ομάδα του Αρτέτα, ο οποίος τόνισε ότι ο αγώνας θέλει προσοχή.

Προερχόμενη από ισοπαλία στην έδρα της Μπράιτον, η Άρσεναλ έχει αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πριν από την ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Μπράιτον, η οποία έως τώρα κάνει φοβερή σεζόν, η Άρσεναλ μετρούσε τέσσερις , συνεχόμενες νίκες.  Έχουν αφήσει πίσω τους στην ομάδα το πολύ κακό ξεκίνημα με τις τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Η Κρίσταλ Πάλας κάνει αρκετά καλή σεζόν και έχει πάντα την διάθεση να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο προηγούμενο ματς επέστρεψε από 0-2. Κατάφερε και πήρε την ισοπαλία από την Λέστερ και αυτό παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχουν μόλις μια ήττα και δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Vistabet.gr προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πέρα από τις ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και ταχύτατο Live Betting. Όλα αυτά φυσικά και στην εφαρμογή για κινητά και tablet, για να παίζεις στοίχημα από οπουδήποτε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.