Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

Τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, με πολλά σπουδαία ματς. Αυτό που ξεχωρίζει είναι σίγουρα το Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ, όπου και οι δυο ομάδες παίζουν συνέχεια για την νίκη και έχουν βλέψεις να φτάσουν μακριά στην φετινή διοργάνωση.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και tablet, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Atletico Liverpool Stoiximan 21
© Stoiximan

Να τονίζουμε ότι η προσφορά 0% γκανιότα αφορά μόνο στην αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα και δεν συνδυάζεται με τις προσφορές “Δύο και ταμείο” και “20άρα και ταμείο”. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δυσκολεύεται η Λίβερπουλ σε ισπανικό έδαφος

Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στην Πρέμιερ Λιγκ μάχεται για την πρώτη θέση. Έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο από αυτή της Ατλέτικο του Ντιέγκο “Τσόλο” Σιμεόνε. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο η Λίβερπουλ και θέλει πάντα την νίκη.

Η παράδοση των “κόκκινων” σε ισπανικό έδαφος δεν είναι όμως και τόσο θετική. Σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει έξι ήττες και μια ισοπαλία στα επτά προηγούμενα ματς, χωρίς να έχει νίκη. Γενικότερα όμως τα πάει καλά στα εκτός έδρας ματς, διότι προέρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα προηγούμενα έξι ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο θα παίξει ξανά σε αγώνα μετά από τρεις εβδομάδες, καθώς η προηγούμενη αναμέτρηση με την Γρανάδα αναβλήθηκε. Πριν την διακοπή πάντως είχε επιβληθεί με 2-0 της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας την διάθεση της να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Ισπανία.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην  Stoiximan.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.