Μπαρτσελόνα- Ντιναμό Κιέβου με επιλογή ενισχυμένης απόδοσης στην Sportingbet

Η Μπαρτσελόνα απόψε είναι αναγκασμένη να κερδίσει, εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ οι “μπλαουγκράνα” υποδέχονται την Ντιναμό Κιέβου.

Η ουκρανική ομάδα βρίσκεται με έναν βαθμό στην τρίτη θέση του ομίλου, πάνω από την Μπαρτσελόνα, η οποία ακόμα δεν έχει βαθμό. Η Sportingbet εφαρμογή προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις.

Mpartselona Ntinamo Kievou Sportingbet 21
© Sportingbet

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για απόψε. Μπορείς να παίξεις ενισχυμένη απόδοση, να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και τα δυο ημίχρονα. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ψάχνει εντός έδρας νίκη η Μπάρτσα

Το άλλοτε κάστρο “Καμπ Νου” της Μπαρτσελόνα δεν αποτελεί πλέον φόβητρο για τις ευρωπαϊκές ομάδες. Η ομάδα της Καταλονίας έχασε και τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της, το οποίο είναι και το χειρότερο σερί στην ιστορία της στην Ευρώπη εντός έδρας.

Πάντως η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει και τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια εναντίον της Ντιναμό Κιέβου ανεξαρτήτως έδρας, γεγονός που την κάνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πριν την έναρξη του ματς. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Κούμαν η επιστροφή του Ανσού Φατί, ο οποίος σκόραρε στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα.

Η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται στην κορυφή του ουκρανικού πρωταθλήματος, όμως η εικόνα της κάθε άλλο παρά πείθει. Προέρχεται από άνετη επικράτηση με 4-1 εναντίον της Λβιβ, όμως στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ δεν μετράει ακόμα νίκη. Θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο “Καμπ Νου”, ώστε να κρατήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet.gr

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Σπόρτινγβετ προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και σε άλλους αγώνες, απλά θα πρέπει να ελέγξεις τα Price Boost στην Sportingbet.gr. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.