Παίξε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και κέρδισε ένα Free Bet στην Novibet

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται πάλι στις ευρωπαϊκές μάχες. Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Γιουρόπα Λιγκ και θα παίξει στην έδρα της Φρανκφούρτης. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κόνφερενς Λιγκ.

Η Novibet εφαρμογή σου προσφέρει την δυνατότητα να κερδίσεις ένα Free Bet αξίας 10 ευρώ, εάν ποντάρεις σε δυάδα στοίχημα παρολί τις δυο ελληνικές ομάδες με συνολική απόδοση από 4.00 και άνω πριν ή μετά την έναρξη των αγώνων. Το ποντάρισμα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ευρώ. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

Paroli Freebet Novibet 21
© Novibet

Εάν αποφασίσεις να παίξεις αυτές τις δυο ομάδες με τους όρους που αναφέραμε, θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου το Free Bet αξίας δέκα ευρώ στον λογαριασμό σου εντός 24 ωρών μετά την λήξη του αγώνα.

Θέλουν την πρωτιά οι ελληνικές ομάδες

Και οι δυο ελληνικές ομάδες επιθυμούν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση μετά από δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θέλει να κρατηθεί στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, όμως με νίκη στην Κοπεγχάγη απόψε πιάνει επίσης κορυφή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς ο πρώτος κάθε ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ προκρίνεται απευθείας στην φάση των 16 του θεσμού. Ο δεύτερος θα πρέπει να παίξει πλέι- οφ με τους τρίτους των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” από την άλλη βρίσκονται σε πολύ πλεονεκτική θέση μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Έχουν δυο νίκες, είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και θα παίξουν με αυτοπεποίθηση στην Γερμανία, ώστε να σιγουρέψουν ακόμα περισσότερο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια ο αγώνας αναμένεται δύσκολος, καθώς η Φρανκφούρτη είναι σκληροτράχηλη ομάδα.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet.gr έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μπορείς να βρεις αρκετά ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.