Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός με επιλογή 0% γκανιότα στην Pamestoixima

Στην πρώτη μέρα της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα. Ο ΠΑΟ παρά την ισοπαλία που πήρε στο “Καραϊσκάκη” φέτος, δεν δείχνει την ίδια ποιότητα στα εκτός έδρας ματς. Μένει να δούμε εάν θα καταφέρει να πάρει το πρώτο διπλό στην φετινή σεζόν.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Ο ΠΑΟ είναι το φαβορί, όμως η Τρίπολη πάντα αποτελούσε μια δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Tripoli Pao Pamestoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Θέλει την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει φέτος την έξοδο στην Ευρώπη και έως στιγμής ξεκίνησε καλά στην νέα σεζόν. Βέβαια η καλή αρχή οφείλεται κυρίως στην έδρα του ΠΑΟ, όπου παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς. Απόψε πάντως θέλει να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

O Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μπαράλες να σημειώνει το γκολ της νίκης. Η άμυνα του Αστέρα στάθηκε πάρα πολύ καλά και ελπίζει να συνεχίσει κόντρα και στον Παναθηναϊκό την καλή της εμφάνιση.

Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς ο Αστέρας Τρίπολης είναι αήττητος εναντίον του ΠΑΟ και αυτό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προέρχεται όμως από εντυπωσιακή επικράτηση με 4-1 εναντίον του Ιωνικού και δείχνει να είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Στην αποστολή θα είναι και πάλι σήμερα ο τερματοφύλακας Διούδης, μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει.

Όλοι οι αγώνες στο κουπόνι της Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της PameStoixima θα βρεις όλους τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.