Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ με επιλογή 0% γκανιότα στην Στοιχιμαν

Έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Καραϊσκάκη” τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος υπολείπεται μόλις έναν βαθμό στην βαθμολογία. Αναμένεται μεγάλη μάχη για την πρωτιά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Stoiximan App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και tablet, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Osfp Paok Stoiximan 21
© Stoiximan

Να τονίσουμε ότι η προσφορά 0% γκανιότα αφορά μόνο στην αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα και δεν συνδυάζεται με τις προσφορές “Δύο και ταμείο” και “20άρα και ταμείο”. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Άδειο το “Καραϊσκάκη” απόψε

Ο Ολυμπιακός θέλει να στηριχθεί απόψε στην δύναμη της έδρας του. Σήμερα όμως στις κερκίδες δεν θα βρίσκονται φίλαθλοι, λόγω τιμωρίας και έτσι ο ΟΣΦΠ δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο εκατό τοις εκατό την δύναμη της έδρας. Δεν παύει να είναι βέβαια το φαβορί στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα στηριχθεί και στην πολύ καλή επιθετική της γραμμή. Να τονίσουμε ότι βρίσκει δίχτυα στα 13 από τα τελευταία 16 ματς εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης κέρδισε τα οκτώ από τα τελευταία δώδεκα ματς εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σημαντικές απουσίες για τον αποψινό αγώνα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στην Κοπεγχάγη για το Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να πάρει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του μέσα σε λίγες μέρες. Στο προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος πάντως ήρθε απρόσμενα η ισοπαλία, καθώς έχασε προβάδισμα 4-1. Το ματς με την ομάδα του Βόλου έληξε τελικά 4-4.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην  Stoiximan.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.