Γιουβέντους- Σασσουόλο με 0% γκανιότα στην Winmasters

Η Γιουβέντους υποδέχεται για την δέκατη αγωνιστική της Σέριε Α την Σασσουόλο και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της, ώστε να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Σασσουόλο δεν είναι εύκολος αντίπαλος και η “Μεγάλη Κυρία” το γνωρίζει.

Η Winmasters App προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς. Επίσης τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να παίξουν τον αγώνα με 0% γκανιότα και ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Juventus Sassuolo Winmasters 21
© Winmasters

Μεγάλο φαβορί σήμερα η Γιουβέντους, με αυτό να αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Φυσικά υπάρχουν και πολλά ειδικά στοιχήματα στην Winmasters.gr, ώστε να μπορέσεις να ποντάρεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Αντεπίθεση για πρωτάθλημα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δείχνει να έχει συνέλθει από το πολύ κακό ξεκίνημα στην νέα σεζόν, με το οποίο έμεινε αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Πριν το ματς με την Σασσουόλο βρίσκεται ήδη 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία όμως έχει ματς περισσότερο. Οι “ροσονέρι” επιβλήθηκαν χθες με 1-0 εντός έδρας της Τορίνο.

Η “Μεγάλη Κυρία” προέρχεται από πολύ σημαντική ισοπαλία στην έδρα της πρωταθλήτριας Ίντερ. Κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ντιμπάλα στα τελευταία λεπτά και έτσι συνέχισε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει επτά νίκες και δυο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις στα εννέα τελευταία ματς.

Η Σασσουόλο προέρχεται επίσης από νίκη. Επικράτησε εντός έδρας της Βενέτσια με 3-1. Βέβαια στα τελευταία έξι παιχνίδια ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της. Επίσης δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια κόντρα στην Γιουβέντους. Θα προσπαθήσει βέβαια να πάρει βαθμούς στο Τορίνο, όμως μπαίνει στο ματς ως καθαρό αουτσάιντερ.

Happy Halloweek στην Winmasters.gr

Η Stoixima App της Winmasters προσφέρει πολύ ελκυστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του ματς, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά, ενώ διατίθεται και πολύ γρήγορο Cash Out. Η Γουινμαστερς προσφέρει εβδομάδα Happy Halloweek, όπου θα βρεις πολλές και διάφορες προσφορές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.