Λέστερ- Άρσεναλ με επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις στην Vistabet

Για την δέκατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο αγώνας αυτός θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει το “κυνήγι” για τις ευρωπαϊκές θέσεις και ποια ομάδα θα μείνει πίσω σε αυτό τον στόχο.

Η Vistabet εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα και απέχουν οκτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Lester Arsenal Build Bet Vistabet 21
© Vistabet

Φυσικά η Vistabet Greece προσφέρει και την δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς. Ένα Build A Bet με πολύ ανεβασμένη απόδοση είναι η νίκη της Λέστερ, να σκοράρει ο Βάρντι και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Ποιά ομάδα θα προσπεράσει;

Οι δυο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα και το σημερινό ματς μπορεί να είναι κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Λέστερ στα προηγούμενα πέντε ματς πρωταθλήματος έχει τρεις νίκες εναντίον της Άρσεναλ και θέλει να κρατήσει αυτή την καλή παράδοση.

Οι “αλεπούδες” θα στηριχτούν φυσικά και στον καλύτερο επιθετικό τους, τον Τζέιμι Βάρντι. Ο στράικερ της Λέστερ χαίρεται πάντα όταν βλέπει την Άρσεναλ, καθώς έχει πετύχει έως τώρα στην καριέρα του έντεκα γκολ κόντρα στους Λονδρέζους στο πρωτάθλημα. Επίσης ο Βάρντι ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα και είναι πανέτοιμος για το σημερινό ματς.

Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ από την έναρξη της σεζόν. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό, ειδικά επιθετικά. Προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και μια πρόκριση στο Λιγκ Καπ. Πάντως στα εκτός έδρας ματς δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά, όχι μόνο σε νίκες, αλλά και στο σκοράρισμα. Αμφίβολος για το σημερινό ματς ο Έντεγκαρντ.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Vistabet.gr προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πέρα από τις ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και ταχύτατο Live Betting. Όλα αυτά φυσικά και στην εφαρμογή για κινητά και tablet, για να παίζεις στοίχημα από οπουδήποτε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.