Αταλάντα- Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα στην Νοβιμπετ

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και πολλές ομάδες έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης. Οι αγώνες αρκετοί και οι λάτρεις του στοιχήματος θα έχουν πολλές επιλογές σήμερα. Το ματς με το πιο έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ίσως το Αταλάντα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Novibet App σου προσφέρει ευελιξία σε αυτό το ματς, καθώς  θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων, αλλά και την επιλογή να ποντάρεις στον αγώνα με 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

Atalanta United Novibet 21
© Novibet

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, όμως ακολουθούν οι Αταλάντα και η Βιγιαρεάλ με τέσσερις. Αυτό σημαίνει ότι με ήττα, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει να μείνει τρίτη και ουσιαστικά σε μια θέση που δεν της δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κινδυνεύει ο Σόλσκιερ σε περίπτωση ήττας

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σόλσκιερ κινδυνεύει πλέον με αποχώρηση σε κάθε στραβοπάτημα της ομάδας του. Μπορεί μετά την ιστορική ήττα με 0-5 από την Λίβερπουλ να επέστρεψε με εμφατική νίκη στην έδρα της Τότεναμ, όμως η απόδοση της ομάδας συνεχίζει να μην πείθει.

Η Αταλάντα από την άλλη περνάει επίσης μια φάση, όπου ακόμα ψάχνει την καλή της φόρμα. Μπορεί να παίζει ανά διαστήματα πολύ όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως της λείπει η σταθερότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Στο τελευταίο ματς έφερε 2-2 ισοπαλία στην έδρα της εναντίον της Λάτσιο. Το γκολ ισοφάρισης το πέτυχε μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν με νίκη να κλειδώσουν ουσιαστικά την πρόκριση. Πάντως και μια ενδεχόμενη ισοπαλία δεν θα είχε επιπτώσεις. Μια ενδεχόμενη ήττα όμως θα βάλει προπονητή και παίκτες σε μεγάλους μπελάδες. Η Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα όπως στο Λονδίνο, όπου και επιβλήθηκε της Τότεναμ με 3-0.

Το παρολί επιβραβεύεται στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet.gr σου προσφέρει και την δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα Free Bet αξίας 10 ευρώ, εάν παίξεις ένα στοίχημα παρολί με τέσσερις αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ σε απόδοση τουλάχιστον 5.00. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.