Ολυμπιακός- Άιντραχτ Φρανκφούρτης με επιλογή 0% γκανιότα στην PameStoixima

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει απόψε στο “Καραϊσκάκη” ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με νίκη περνάει στην πρώτη θέση και αγκαλιάζει το εισιτήριο για την νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

Olympiakos Aintraxt Pame Stoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Αγγίζει την πρόκριση με νίκη ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1 τον Παναιτωλικό, σκοράροντας το νικητήριο γκολ με πέναλτι του Ελ Αραμπί. Οι τρεις τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού ήρθαν με ακριβώς το ίδιο σκορ, δηλαδή το 2-1.

Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση της η ομάδα του, εάν θέλει να κερδίσει την ομάδα από την Φρανκφούρτη. Στην Γερμανία ήρθε η ήττα με 3-1 και σίγουρα θέλει την ρεβάνς, η οποία θα φέρει την ομάδα του στην πρώτη θέση του ομίλου. Δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα τον Σισέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Φυσικά θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη, η οποία ουσιαστικά θα σημαίνει και πρόκριση, όμως και η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα, καθώς θα διατηρήσει την πρώτη θέση. Προέρχεται από ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Λειψίας και δείχνει να βρίσκει ρυθμό.

Όλοι οι αγώνες Γιουρόπα Λιγκ στο κουπόνι της Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της PameStoixima θα βρεις όλους τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και όχι μόνο.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.