ΠΑΟ- ΠΑΟΚ με δυνατότητα 0% γκανιότα στην Stoiximan.gr

Ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και οι “πράσινοι” του προπονητή Γιοβάνοβιτς υποδέχονται τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και οι δυο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς στα προηγούμενα τους ματς δεν κατάφεραν να πάρουν τρίποντο. Ο ΠΑΟ για την Super League και ο ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και tablet, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Pao Paok 0 Gkaniota Stoiximan 21
© Stoiximan

Να τονίσουμε ότι η προσφορά 0% γκανιότα αφορά μόνο στην αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα και δεν συνδυάζεται με τις προσφορές “Δύο και ταμείο” και “20άρα και ταμείο”. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Να στηριχθεί στην έδρα του θέλει ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει δείξει δυο πρόσωπα, ένα στα εκτός έδρας ματς και ένα στα εντός. Στην έδρα του δείχνει πάντα σε καλύτερη κατάσταση, ενώ και οι περισσότεροι βαθμοί έως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν έρθει στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Στον προηγούμενο αγώνα βέβαια ο ΟΦΗ κατάφερε και απέσπασε ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΟ.

Στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις με τον “δικέφαλο του βορρά” στην έδρα του, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη. Οι “πράσινοι” αναμένεται να είναι και πιο ξεκούραστοι από τους αντιπάλους τους σήμερα, καθώς δεν μετείχαν σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπως ο αντίπαλος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη στην έδρα του για το Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Σε αυτό το ματς επιστρέφει στην αποστολή και ο Ιάπωνας Καγκάβα, ο οποίος θα είναι στην διάθεση της ομάδας του μετά από πολύ καιρό.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην  Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.