NBA με ακόμα περισσότερες επιλογές στην Sportingbet

Έχουν περάσει δέκα αγωνιστικές στην νέα αγωνιστική περίοδο του ΝΒΑ. Πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα των ομάδων και βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Οι λάτρεις του στοιχήματος πλέον έχουν ακόμα περισσότερη ευελιξία στο μπάσκετ στοίχημα στην Ελλάδα.

Η Sportingbet App προσφέρει πέρα από πολύ καλές αποδόσεις σε αγώνες ΝΒΑ και πλούσιο κουπόνι ειδικών αγορών. Επίσης τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούνε να βρούνε και πολύ καλό Live Betting, το οποίο συνοδεύεται και από ανάλογο κας άουτ φυσικά.

NBA Epilogen Sportingbet 21
© Sportingbet

Εκτός από τους αγώνες ΝΒΑ μπορείς να βρεις σε πολύ καλές αποδόσεις και αγώνες μπάσκετ στην Ευρώπη. Η Sportingbet Greece φημίζεται για το πολύ καλό κουπόνι της σε πολλά αθλήματα και εκτός του ποδοσφαίρου.

Για την νίκη απόψε ο Αντετοκούνμπο

Τα ξημερώματα της Τετάρτης αγωνίζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς του “δικού μας” Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς δεν ξεκίνησαν την νέα σεζόν, όπως θα το είχαν σχεδιάσει και χρειάζονται πλέον νίκες, ώστε να μην μείνουν πολύ πίσω από πολύ νωρίς. Πάντως προβλέπεται δύσκολο ματς, καθώς θα ταξιδέψουν στην Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπίσουν τους Σίξερς.

Οι Σίξερς, αν και αουτσάιντερ στον συγκεκριμένο αγώνα, έχουν ξεκινήσει πολύ καλύτερα από τους Μπακς και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Eastern Conference. Έχουν ρεκόρ 8-2 και έχουν κερδίσει και τα έξι προηγούμενα τους παιχνίδια. Σε αντίθεση οι Μπακς έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα προηγούμενα έξι τους ματς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η ομάδα του έχουν μόλις τέσσερις νίκες στους πρώτους δέκα αγώνες και θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους, εάν θέλουν να έχουν πιθανότητες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Στους πρώτους αγώνες πάντως είχαν αρκετές ελλείψεις, με σημαντικότερη αυτή του Κρις Μίντλετον.

Μακροχρόνια στοιχήματα ΝΒΑ στην Sportingbet.gr

Η Στοίχημα Αpp της Σπόρτινγβετ προσφέρει και μακροχρόνια στοιχήματα ΝΒΑ. Για παράδειγμα μπορείς να ποντάρεις στον νικητή του πρωταθλήματος ΝΒΑ. Οι Μπακς έως τώρα είναι τρίτο φαβορί σε απόδοση 8.50.

Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.