Ιταλία- Ελβετία με επιλογή 0% γκανιότα στην Novibet

Στο “Ολίμπικο” απόψε η Ιταλία φιλοξενεί την Ελβετία και οι δυο ομάδες τα παίζουν όλα για όλα για την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Ιταλία να έχει λίγο καλύτερη διαφορά τερμάτων. Μόνο ο πρώτος παίρνει απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Η Novibet Εφαρμογή σου προσφέρει ευελιξία σε αυτό το ματς, καθώς  θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων, αλλά και την επιλογή να ποντάρεις στον αγώνα με 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

Italia Elbetia Novibet 21
© Novibet

Με μόνο μια αγωνιστική να απομένει μετά από αυτόν τον αγώνα, οι ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο, ώστε να “κλειδώσουν” την πρόκριση. Η Νοβιμπετ προσφέρει πολλές ειδικές αγορές στον αγώνα.

Η παράδοση υπέρ των Ιταλών

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας θέλει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος της, όπως και η παράδοση, καθώς δεν έχει ηττηθεί από την ομάδα της Ελβετίας τα οκτώ προηγούμενα ματς.

Η Ιταλία συμμετείχε και στα τελικά του Nations League. Μπορεί να αποκλείστηκε από την Ισπανία στον ημιτελικό με 2-1, όμως τελικά πήρε την νίκη στον μικρό τελικό με 2-1 εναντίον του Βελγίου και την τρίτη θέση. Μεγάλη απώλεια από τον σημερινό αγώνα είναι ο βασικός στράικερ Τσίρο Ιμόμπιλε. Θα απουσιάσουν και οι Βεράτι, Κιελίνι και Φλορένσι.

Η Ελβετία είναι αήττητη στον όμιλο και θέλει να παραμείνει χωρίς ήττα. Στον πρώτο γύρω ήρθε στην έδρα της ισόπαλη με την “Σκουάντρα Ατζούρα”. Η Ελβετία θα έχει και αυτή απόψε αρκετές απουσίες, με τις πιο σημαντικές να είναι αυτές του Τσούμπερ, Ελβέντι, Τσάκα, Εμπολό και Σεφέροβιτς.

Όλα τα ματς στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet.gr σου προσφέρει όλους τους αγώνες των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό με πολύ καλές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να δεις κάποιους αγώνες και σε ζωντανή μετάδοση, όπως το Ουρουγουάη- Αργεντινή. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.