Βοσνία- Ερζεγοβίνη εναντίον Φινλανδία με 0% γκανιότα στην Pamestoixima

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και στην προτελευταία αγωνιστική συναντάμε αγώνες που θα κρίνουν τα εισιτήρια του Μουντιάλ. Ένας από αυτούς τους αγώνες είναι το Βοσνία- Ερζεγοβίνη εναντίον Φινλανδία, όπου ο νικητής παραμένει “ζωντανός” στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

Bosnia Finlandia Pamestoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Mε ήττα εκτός Μουντιάλ η Βοσνία

Η Βοσνία δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα. Την ήττα θα πρέπει να αποφύγει και απόψε, καθώς με ήττα μένει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Ουκρανία, ενώ πιο πριν πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρα με 2-0 στο Καζακστάν.  Απόψε θέλει οπωσδήποτε την νίκη, ώστε να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση. Για τον σημαντικό αγώνα θα είναι μάλλον έτοιμος και ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος ήταν αμφίβολος.

Η Φινλανδία μετά την τεράστια νίκη με 2-0 στην έδρα του Καζακστάν την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να κερδίσει απόψε και να ανέβει στην δεύτερη θέση. Θέλει οπωσδήποτε και αυτή απόψε την νίκη, διότι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί το τεράστιο φαβορί του ομίλου, την Γαλλία. Δεν έχει σοβαρές απουσίες και θα μπει στον σημαντικό αγώνα με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Όλοι οι αγώνες των προκριματικών Μουντιάλ στο Pamestoixima.gr

Η Stoixima εφαρμογή του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της PameStoixima θα βρεις όλους τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όχι μόνο.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.