Αργεντινή- Βραζιλία ζωντανά στην Stoiximan.gr

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έχουμε το απόλυτο ντέρμπι της Νότιας Αμερικής. Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022 η Αργεντινή υποδέχεται την Βραζιλία. Η Βραζιλία είναι πρώτη στον όμιλο, όμως η δεύτερη Αργεντινή μπορεί με νίκη να πλησιάσει στο -3.

Η Stoiximan App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και tablet, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Argentini Brazilia Stoiximan 21
© Stoiximan

Να τονίσουμε ότι η προσφορά 0% γκανιότα αφορά μόνο στην αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα και δεν συνδυάζεται με τις προσφορές “Δύο και ταμείο” και “20άρα και ταμείο”. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Να πλησιάσει την πρώτη θέση θέλει η Αργεντινή

Οι δυο ομάδες φαίνεται ότι θα είναι σίγουρα στο Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022, καθώς προκρίνονται απευθείας οι τέσσερις πρώτες του ομίλου. Απέχουν αρκετά από την πέμπτη θέση, όμως δεν παύει και οι δυο να θέλουν για λόγους πρεστίζ την πρώτη θέση του ομίλου.

Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, όπου η Αργεντινή επιβλήθηκε με 1-0 και πήρε το πολυπόθητο τρόπαιο. Το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας αποδεικνύει και το γεγονός ότι η “αλμπισελέστε” ξεκούρασε τον Λιονέλ Μέσι εναντίον της Ουρουγουάης, ώστε να είναι έτοιμος εναντίον της Βραζιλίας. Ο αρχηγός Μέσι αγωνίστηκε μόλις για 15 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά θα λείψει ο σταρ της Βραζιλίας Νειμάρ, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν ταξίδεψε καν στην Αργεντινή. Επίσης σημαντική απουσία θα είναι αυτή του Κασεμίρο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Βέβαια οι δυο ομάδες έχουν πολλούς σταρ και αναμένεται να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Ο αγώνας Live στην Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη την δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης του ματς τόσο από την ιστοσελίδα όσο και από την εφαρμογή. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.