Τσιτσιπάς- Ρουντ με 0% γκανιότα στην Pamestoixima.gr

ATP Finals 2021 στο Τορίνο και απόψε το βράδυ ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον δεύτερο αγώνα τον Κάσπερ Ρουντ. Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται ήδη υπό πίεση, καθώς στο πρώτο ματς του τουρνουά ηττήθηκε από τον Ρούμπλεφ και μια νέα ήττα μπορεί να σημάνει τον αποκλεισμό.

Η PameStoixima Εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

Tsitsipas Ruud Pamestoixima 21© PameStoixima

O αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 το βράδυ και θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 6HD.  Η μηδενική γκανιότα ισχύει για την αγορά “Νικητής” έως την έναρξη του αγώνα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μόνο την νίκη σκέφτεται ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, ώστε να έχει ελπίδες να είναι ο νικητής του ATP Finals στο Τορίνο. Μπορεί να έχασε από τον Ρούμπλεφ στον πρώτο αγώνα, όμως ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Φυσικά ο Έλληνας ξεκινάει ως φαβορί στον σημερινό αγώνα.

Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά απόψε Κάσπερ Ρουντ ξεκίνησε επίσης με ήττα στον πρώτο αγώνα. Ο Ρουντ έχασε από το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και μεγάλο φαβορί του τουρνουά Νόβακ Τζόκοβιτς. Στον αγώνα εναντίον του Σέρβου έδειξε πάντως ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν στο τουρνουά.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ, με τους δυο τενίστες να έχουν διαφορετική ψυχολογία φυσικά, διότι ξεκίνησαν με νίκη το τουρνουά. Πάντως εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κερδίσει τον σημερινό αγώνα, μπορεί να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση και να διεκδικήσει μέχρι και το τρόπαιο.

Αγώνες τένις στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της PameStoixima θα βρεις εκτός από αγώνες ποδοσφαίρου και πολλούς αγώνες τένις, όπως τον σημερινό αγώνα του Τσιτσιπά.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.