Άουγκσμπουργκ- Μπάγερν με πλήθος αγορών στην Interwetten

Για την δωδέκατη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η πρωταθλήτρια Μπάγερν αντιμετωπίζει εκτός έδρας μια από τις αγαπημένες της αντιπάλους. Η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να πανηγυρίσει μόλις δυο νίκες στα τελευταία είκοσι παιχνίδια εναντίον της Μπάγερν.

Εάν προσθέσει κανείς και το ξεκίνημα των δυο ομάδων στην φετινή σεζόν, καταλαβαίνει κανείς ποιος είναι απόψε το απόλυτο φαβορί. Η Interwetten App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλά ειδικά στοιχήματα για το ματς αυτό και σε πολύ καλές αποδόσεις.

Augsburg Bayern Interwetten 21
© Interwetten

Η Μπάγερν μετά από έντεκα αγωνιστικές έχει πετύχει σαράντα γκολ, το οποίο αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών στην Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ πραγματοποίησε το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων πέντε ετών.

Να διατηρήσει την διαφορά θέλει η Μπάγερν

Οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να διατηρήσουν την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Ντόρτμουντ. Οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξενούν αύριο την Στουτγκάρδη. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραν τεράστια νίκη εντός έδρας με την πολύ δυνατή φέτος Φράιμπουργκ.

Η Άουγκσμπουργκ μετά από την σπουδαία της νίκη με 4-1 εναντίον της Στουτγκάρδης, επέστρεψε στις ήττες με το 0-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί σε μπαράζ για τον υποβιβασμό. Χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες, όμως γνωρίζει καλά ότι εναντίον της Μπάγερν είναι πολύ δύσκολο να πάρεις έστω και την ισοπαλία.

Η Μπάγερν έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ στις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις και δείχνει να μην υπολογίζει έδρες. Την Τρίτη ταξιδεύει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όμως ήδη έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσουν οι Σίλε και Στάνισιτς.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια αυτών.  Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.