Λαμία- Παναθηναϊκός με επιλογή μηδενικής γκανιότας στην Novibet

Για το τελευταίο ματς της δέκατης αγωνιστικής, η Λαμία θα υποδεχτεί στον Βόλο τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο”, καθώς το γήπεδο της Λαμίας κρίθηκε ακατάλληλο για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου ματς.

Η Novibet App σου προσφέρει ευελιξία σε αυτό το ματς, καθώς  θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων, αλλά και την επιλογή να ποντάρεις στον αγώνα με 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

Lamia Pao Novibet 21
© Novibet

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις έξι το απόγευμα. Να τονίσουμε ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έχει ηττηθεί στα προηγούμενα πέντε ματς από την Λαμία.

Ο ρόλος του γηπέδου

Όπως αναφέραμε ήδη, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα της Λαμίας και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς. Ο αγώνας θεωρείται κομβικός για τις δυο ομάδες, καθώς η Λαμία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟ και με νίκη τον προσπερνάει στην βαθμολογία.

Ο αγώνας αναμένεται αρκετά κλειστός. Γενικά τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πάντα αρκετά κλειστά. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στα δώδεκα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας, τα δέκα έληξαν με Under 2,5 γκολ. Η Λαμία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-0 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς, εάν θέλει να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει την καλύετρη δυνατή ενδεκάδα. Θα λείψουν βέβαια οι Ιωαννίδης, Πούγγουρας και Σένκενφελντ.

Όλα τα ματς στην Novibet.gr

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Novibet.gr σου προσφέρει όλους τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και αυτό με πολύ καλές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να δεις κάποιους επιλεγμένους αγώνες και σε ζωντανή μετάδοση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.