Βιγιαρεάλ- Γιουνάιτεντ με επιλογή 0% γκανιότα στην Στοιχιμαν

Πέμπτη αγωνιστική για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απόψε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Η παρέα του σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η οποία είναι ισόβαθμη με την Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Stoiximan App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Πέρα από αυτό θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών και πολύ καλό Live Betting με ταχύτατο Cash Out.

Bigiareal Giounaitent Stoiximan 21© Stoiximan

O αγώνας θα ξεκινήσει πιο νωρίς από τα υπόλοιπα ματς, στις 19:45. Βάσει των αποδόσεων η ομάδα από το Μάντσεστερ είναι φαβορί, όμως η Βιγιαρεάλ έχει αποδείξει ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Μην ξεχνάμε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη σεζόν.

Χωρίς Σόλσκιερ πλέον η Γιουνάιτεντ

Οι “κόκκινοι διάβολοι” δείχνουν να περνάνε μεγάλη αγωνιστική κρίση. Στο πρωτάθλημα έχουν μείνει αρκετά πίσω και πλέον κανένας δεν σκέφτεται την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Προέρχεται από συντριβή με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ. Αποτέλεσμα που έφερε την απόλυση του προπονητή Σόλσκιερ.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και είναι αήττητη εδώ και τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, την οποία και θέλει να υπερασπιστεί εναντίον της Γιουνάιτεντ. Με νίκη απόψε ουσιαστικά κλειδώνει μια θέση για την φάση των νοκ-άουτ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έως τώρα πέντε φορές, με τα τέσσερα να λήγουν ισόπαλα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει μια νίκη. Αυτή ήρθε στον πρώτο γύρο των ομίλων με 2-1, με τον Ρονάλντο να σημειώνει το γκολ της νίκης μόλις στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όλοι οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στην Stoiximan.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Στοιχιμαν προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο κουπόνι της Stoiximan θα βρεις πλήθος αγορών. Επίσης θα βρεις τον αγώνα Τσέλσι- Γιουβέντους με 0% γκανιότα.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.