Σλόβαν Μπρατισλάβας- ΠΑΟΚ με επιλογή 0% γκανιότα στην Betshop

Φτάσαμε στην πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ απόψε έχει μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση του ομίλου. Η δεύτερη θέση φυσικά δεν οδηγεί απευθείας στους “16” του θεσμού, όμως θα παίξει σε πλέι-οφ με τον τρίτο κάποιου γκρουπ από το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει όμως οπωσδήποτε να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία και για να γίνει αυτό απαγορεύεται σήμερα να ηττηθεί. Η Betshop App προσφέρει την επιλογή μηδενικής γκανιότας σε αυτό το ματς.

Slovan Paok Betshop Conference League 21
© Betshop

Η επιλογή 0% γκανιότα προσφέρεται στα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας, εάν ποντάρουν σε μια από τις επιλογές 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Χωρίς θεατές το γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι με ήττα αποχαιρετάει για την φετινή σεζόν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς με έναν αγώνα να απομένει, δεν θα μπορεί να προσπεράσει την Σλόβαν στην βαθμολογία. Στην “Τούμπα” ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τους Σλοβάκους 1-1, οπότε σε περίπτωση ήττας η Σλόβαν έχει υπέρ της την ισοβαθμία.

Μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω Lockdown στην Σλοβακία. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα σοκ στο πρωτάθλημα με 0-2 στην έδρα του Ατρομήτου. Απόψε θα λείψει ο Μιχαηλίδης λόγω τιμωρίας, αλλά και οι Βιεϊρίνια και Αουγκούστο.

Οι γηπεδούχοι “τρέχουν” ένα απίστευτο σερί με δέκα νίκες σε δέκα αγώνες και δείχνουν να είναι σε τρομερή κατάσταση. Θα παλέψουν σήμερα για την νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει την δεύτερη θέση. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-1 εναντίον της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Και ο Ολυμπιακός με επιλογή 0% γκανιότα στην Betshop

Η Stoixima App της Betshop έχει στην πλατφόρμα της όλα τα ματς του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλήθος αγορών. Με επιλογή 0% γκανιότα θα βρεις απόψε και το ματς του Ολυμπιακού εναντίον της Φενερμπαχτσέ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της εταιρείας για να απολαύσεις τις προσφορές της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.