ΠΑΟΚ- Άρης με 0% γκανιότα και 400+ αγορές στην Pamestoixima

Βρισκόμαστε στην ενδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην “Τούμπα”. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πάντα μας προσφέρει ανατροπές και συγκινήσεις και απόψε θα δούμε σίγουρα δυο ομάδες να παλεύουν, καθώς προέρχονται από δύσκολες ήττες.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πάνω από 400 ειδικές αγορές σε αυτό το ντέρμπι.

Paok Aris Pame Stoixima 21© PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Ποια ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες;

Όπως αναφέραμε και οι δυο ομάδες προέρχονται από δύσκολες, αλλά και απρόσμενες ήττες. Ο Άρης έχασε στην έδρα του με το βαρύ σκορ 0-5, αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη σε όλη την Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχασε από τον ουραγό της βαθμολογίας Ατρόμητο με 2-0.

Τα μεταξύ τους ντέρμπι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ κλειστά και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν Under 2,5 και No Goal. Επίσης ο Άρης, αν και ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές, δεν κατάφερε να σκοράρει σε τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται επίσης και από ευρωπαϊκό αγώνα. Την Πέμπτη έπαιξε στην Μπρατισλάβα εναντίον της Σλόβαν με το ματς να τελειώνει 0-0. Οι ομάδες σε τρεις μέρες θα έχουν κι άλλους αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Λάρισα και τον Άρη να υποδέχεται τον ΟΦΗ για την φάση των “16”.

Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ στο Pamestoixima.gr

Η Stoixima εφαρμογή του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο κουπόνι της PameStoixima θα βρεις όλους τους αγώνες της Super League και όχι μόνο.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.