Γκλάντμπαχ- Μπάγερν με 0% γκανιότα στην PameStoixima

Αρχίζει απόψε η Βundesliga στην Γερμανία και η πρώτη αγωνιστική ξεκινάει με ένα μεγάλο και κλασικό γερμανικό ντέρμπι. Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Μπάγερν, στο επίσημο ντεμπούτο του νέου προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η εφαρμογή PameStoixima προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, καλές αποδόσεις, αλλά και την επιλογή μηδενικής γκανιότας στον συγκεκριμένο αγώνα. Επίσης στον αγώνα μπορείς να ποντάρεις και Live με την δυνατότητα κας άουτ.

Gladbach Mpagern Bundesliga Begin Pamestoixima
© PameStoixima

Η επιλογή 0% γκανιότα ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία.

Δύσκολο εμπόδιο η Γκλάντμπαχ

Για την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν, η Γκλάντμπαχ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος τα τελευταία δέκα χρόνια στο χορτάρι, καθώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει κόψει περισσότερους βαθμούς στους Βαυαρούς. Επίσης ο νέος προπονητής της Μπάγερν Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετράει σε έντεκα αγώνες εναντίον της Γκλάντμπαχ μόλις τρεις νίκες.

Στον σημερινό αγώνα όμως δεν θα είναι μόνο η Μπάγερν με νέο προπονητή στον πάγκο. Ο Άντι Χίτερ ανέλαβε το τιμόνι της Γκλάντμπαχ μετά την αποχώρηση του Μάρκο Ρόζε στην Ντόρτμουντ. Στο πρώτο του επίσημο ματς ο Χίτερ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, με νίκη 1-0 κόντρα στην Καϊζερσλαουτερν.

Η Γκλάντμπαχ δεν θα έχει σοβαρές απουσίες, ενώ η Μπάγερν αντιμετωπίζει και πάλι πολλά προβλήματα στην άμυνα, αφού ενδέχεται να λείψουν οι αμυντικοί Παβάρ, Ντέιβις και Ερναντέζ.

Πάμε Στοίχημα και από το κινητό σου

Η Στοίχημα App του ΟΠΑΠ είναι ανανεωμένη και μπορείς να παίξεις Πάμε Στοίχημα και από το κινητό σου εύκολα και γρήγορα. Τόσο η εφαρμογή όσο και η Mobile έκδοση είναι πάρα πολύ γρήγορες και προσφέρουν την μέγιστη απόλαυση στο στοίχημα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.