Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λιντς στην Vistabet με καλές αποδόσεις

Ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ και η πρώτη αγωνιστική του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος έχει κάποια σπουδαία ματς, τα οποία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρων των παικτών στοιχήματος στην Ελλάδα. Ένα από αυτά τα ματς είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λιντς.

Η Vistabet App έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της Premier League και προσφέρει πάρα πολύ καλές αποδόσεις. Στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Λιντς έχεις επίσης την επιλογή να ποντάρεις με ενισχυμένη απόδοση σε επιλεγμένη αγορά.

United Leeds Fernandes Vistabet
© Vistabet

Για την επιλογή να σκοράρει ο Μπρούνο Φερνάντες και να νικήσει τον αγώνα η Γιουνάιτεντ η απόδοση είναι ενισχυμένη στο 2.70. Να σημειωθεί ότι όλες οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με στόχο τον τίτλο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στόχο για φέτος το πρωτάθλημα, το οποίο δεν το έχει κατακτήσει από το 2013, αν και έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα από οποιαδήποτε άλλη αγγλική ομάδα. Η πίεση στον Σόλσκιερ είναι μεγάλη, αν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024.

Η Μάντσεστερ μπορεί να έχασε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στα πέναλτι από την Βιγιαρεάλ, όμως φέτος ενισχύθηκε σημαντικά με τον Βαράν στην άμυνα και τον Τζέιντον Σάντσο μεσοεπιθετικά. Με την Λιντς μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί, οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί αποτυχία.

Η Λιντς την περσινή σεζόν κατάφερε με ευκολία να κρατηθεί στην κατηγορία, προερχόμενη από την Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα θα εμπιστευτεί και φέτος τον προπονητή της, Μαρσέλο Μπιέλσα και το επιθετικό του ποδόσφαιρο.

Πόνταρε και Live στην Vistabet

Η Στοίχημα App της Βισταμπετ είναι πολύ μοντέρνα, εύχρηστη και με πολύ καλό κας άουτ. Ότι υπάρχει στην πλατφόρμα από τον υπολογιστή, θα το βρεις και στο κινητό ή το τάμπλετ σου. Φυσικά υπάρχει και πολύ καλό Live Betting. Επίσης η εγγραφή στην πλατφόρμα γίνεται σε μόλις λίγα λεπτά.

Για να παίξεις στην Vistabet.gr θα πρέπει να είσαι εγγεργραμμένο μέλος της εταιρείας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.