Μονακό- Σαχτάρ Ντόνετσκ με 0% γκανιότα στην Betshop

Φτάσαμε στο τελευταίο βήμα προκριματικών πριν την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν και οι ομάδες θέλουν οπωσδήποτε να καταφέρουν να συμμετέχουν στο επόμενο Champions League.

Ένα από τα ματς που ξεχωρίζει απόψε είναι αυτό της Μονακό εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ, καθώς πρόκειται για δυο ομάδες που μας έχουν συνηθίσει με την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η εφαρμογή Betshop προσφέρει την επιλογή μηδενικής γκανιότας.

Monako Saxtar Betshop Play Off
© Betshop

Η επιλογή 0% γκανιότα προσφέρεται στα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας, εάν ποντάρουν στις επιλογές 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε φόρμα η ομάδα του Ντόνετσκ

Η Μονακό ηττήθηκε στο προηγούμενο ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται ίσως στο γεγονός ότι το μυαλό των παικτών ήταν στον προκριματικό εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Επίσης ο προπονητής Κόβατς δοκίμασε παράταξη τριών στόπερ, κάτι το οποίο όμως δεν του βγήκε.

Οι Μονεγάσκοι δείχνουν να ψάχνουν την φόρμα τους στα πρώτα ματς της νέας σεζόν και θέλουν να βγάλουν αντίδραση στα έως τώρα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, γιατί η είσοδος στους ομίλους είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τους Γάλλους.

Η Σαχτάρ από την άλλη βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Προκρίθηκε στα πλέι-οφ ύστερα από δυο νίκες κόντρα στην Γκενκ, ενώ και στο πρωτάθλημα μετράει ήδη τρεις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Παραμένει εκτός για τον αγώνα με την Μονακό ο Ζούνιορ Μοράες, αλλά και ο Μπόνταρ.

Όλα τα ματς Πλέι-Οφ στην πλατφόρμα της Betshop

Η Stoixima App της Betshop έχει στην πλατφόρμα της όλα τα ματς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές, το Live Betting ανανεωμένο, ενώ όλα θα τα βρεις και στο κινητό σου μέσω εφαρμογής.

Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της εταιρείας για να απολαύσεις τις προσφορές της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.