ΠΑΟΚ- Ριέκα με ελκυστικές αποδόσεις στην Interwetten

Απόψε ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα για τα πλέι-οφ του Conference League την Ριέκα από την Κροατία και θέλει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση, καθώς ακολουθεί επαναληπτικός αγώνας εκτός έδρας. Οι δυο ομάδες θα παίξουν πρώτη φορά επίσημο αγώνα μεταξύ τους.

Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για τον “Δικέφαλο του Βορρά”, διότι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό, εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι για την φετινή σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Interwetten εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλά ειδικά στοιχήματα για το ματς αυτό και πολύ καλές αποδόσεις.

Paok Rieke Conference Interwetten
© Interwetten

Ο ΠΑΟΚ δίνεται φαβορί στην έδρα του, όμως βλέπουμε ότι η απόδοση του 1.60 στην Ιντερβετεν είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική απόδοση και θα προτιμηθεί από πολλούς λάτρεις του στοιχήματος.

Με προσοχή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μην κάνει το ίδιο λάθος που έκανε με την Μποέμιανς και να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Μπορεί στον προηγούμενο γύρο να τα κατάφερε, αλλά η Ριέκα σίγουρα είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από την Μποέμιανς και δεν θα συγχωρέσει τυχόν λάθη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη απώλεια στον αγώνα για τον ΠΑΟΚ θα είναι αυτή του Ολιβέιρα στην επίθεση, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αναμένεται να λείψει έξι μήνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σφιντέρσκι, αλλά η ομάδα σίγουρα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα στράικερ.

Η Ριέκα έχει περισσότερα επίσημα ματς από τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ έφτασε έως εδώ αήττητη, ενώ στο πρωτάθλημα στα πρώτα τέσσερα ματς έχει μόλις μια ήττα. Η Ριέκα θα τα ταξιδέψει πάντως με αρκετές απουσίες στην Θεσσαλονίκη.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια πλέι-οφ της Κόνφερενς Λιγκ. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια αυτών.  Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.