Άρσεναλ- Τσέλσι με πλήθος ειδικών αγορών* στην Bet365

Δεύτερη αγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζουμε με ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Η Άρσεναλ φιλοξενεί την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Τσέλσι και έχει σκοπό να πάρει τους πρώτους της βαθμούς για φέτος στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι του Τούχελ θέλει επίσης τους τρεις βαθμούς, καθώς θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Το ματς Άρσεναλ- Τσέλσι πάντα αποτελούσε κορυφαίο αγώνα της Premier League και αυτό δεν έχει αλλάξει παρά την αγωνιστική πτώση της Άρσεναλ εδώ και μερικά χρόνια. Η Bet365 App προσφέρει για αυτόν τον αγώνα πλήθος ειδικών στοιχημάτων και πολύ ελκυστικές αποδόσεις.

Arsenal Chelsea Premier Bet365 22-8-21
© Bet365

Η ομάδα του Τούχελ μπορεί να θεωρείται φαβορί, αν και παίζει εκτός έδρας, όμως η Άρσεναλ έχει αποδείξει στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ότι μπορεί να την κοντράρει.

Θέλει να σπάσει το σερί η Τσέλσι

Η Τσέλσι αν και τα τελευταία χρόνια δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους “κανονιέρηδες” και παίζει πάντα για τίτλους, δείχνει να δυσκολεύεται με την Άρσεναλ. Η Άρσεναλ μετράει τρεις σερί νίκες εναντίον της Τσέλσι ανεξάρτητου έδρας, ενώ είναι τέσσερα σερί ματς αήττητη κόντρα στους “μπλε”.

Η ομάδα του Αρτέτα δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν φέτος, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Μπρέντφορντ και δεν έπεισε με την εμφάνιση της. Ο Αρτέτα πρέπει να δείξει ότι η δουλειά του αποδίδει καρπούς και χρειάζεται μια αντίδραση από την ομάδα του. Στην σημερινή προσπάθεια θα λείψει όμως ο βασικός στράικερ Λακαζέτ.

Η Τσέλσι από την άλλη πλευρά έκανε τρομερό ξεκίνημα στην νέα σεζόν επικρατώντας με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας. Δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει ήδη κατακτήσει έναν τίτλο φέτος, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Επικράτησε στον τελικό της Βιγιαρεάλ στα πέναλτι, όμως αυτό ήταν αρκετό για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το νέο αστέρι Λουκάκου.

Πλήθος ειδικών στην εφαρμογή Bet365

Η Stoixima App της Bet365 διαθέτει όλα όσα διαθέτει και η πλατφόρμα στο Desktop του υπολογιστή σου. Θα βρεις πολλά ειδικά στοιχήματα, πολύ καλές αποδόσεις και πολλές επιλογές Cash Out. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.