Αϊντχόφεν- Μπενφίκα με επιλογή ενισχυμένης απόδοσης στην Sportingbet

Πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και οι ομάδες θα παλέψουν για ένα εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα ή τίποτα σήμερα για τις ομάδες και η εφαρμογή Sportingbet προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πολύ καλό Live Betting.

Επίσης στην Σπορτινγβετ θα βρεις επιλογή ενισχυμένης απόδοσης, προσφορά η οποία είναι διαθέσιμη και στον υπολογιστή, αλλά και μέσω κινητού και τάμπλετ, μέσω App.

Eindhoven Benfica Champions League 2021 Sportingbet
© Sportingbet

Να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα. Επίσης θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος για να παίξεις στην πλατφόρμα της Sportingbet.

Για την ανατροπή η Αϊντχόφεν

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν τέσσερις φορές, ενώ ο ένας αγώνας ήταν φιλικό. Όλα τα ματς μεταξύ των δυο ομάδων είχαν πάνω από δυο γκολ, ενώ και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν ποτέ να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Αϊντχόφεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, πέρασε όλες τις φάσεις των προκριματικών σχετικά εύκολα, παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας έχει δυο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, η δεύτερη μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-1 εναντίον της Καμπούρ.

Η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στον πρώτο αγώνα εναντίον της Αϊντχόφεν και επικράτησε με 2-1, αν και στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε ασφυκτική πίεση. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και η ομάδα της Πορτογαλίας γνωρίζει ότι πρέπει να χάσει με δυο γκολ διαφορά για να αποκλειστεί στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Θα απουσιάσει ο στράικερ Σεφέροβιτς.

Όλα τα ματς πλέι-οφ στην Sportingbet

Η Stoixima App της Sportingbet έχει φυσικά στην πλατφόρμα της όλα τα ματς πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις, καλό Live Betting με γρήγορο κας άουτ και πλούσιες προσφορές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.