Ριέκα- ΠΑΟΚ με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

Δεύτερο ματς για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ απόψε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα κατάφερε και απέφυγε την ήττα μόλις στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ, αν και είχε υπεροχή σε όλη την διάρκεια του ματς.

Στην Κροατία τώρα ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι αναγκασμένος να παίξει επιθετικά, ώστε να πάρει την νίκη που θα του χαρίσει την είσοδο στους ομίλους της νέας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην εφαρμογή Stoiximan θα βρεις καλές αποδόσεις, αλλά και επιλογή μηδενικής γκανιότας.

Rieke Paok Conference Stoiximan 2021
© Stoiximan

Να σημειωθεί ότι η μηδενική γκανιότα ισχύει σε περίπτωση που ποντάρεις σε νικητή αγώνα, μέχρι την έναρξη του ματς. Ο ΠΑΟΚ θεωρείται φαβορί, όμως θα πρέπει να μην υποτιμήσει ξανά την κροατική ομάδα.

Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης- πρόκρισης θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία. Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι θεωρείται καλύτερη ομάδα και θέλει οπωσδήποτε να παίζει Ευρώπη και την νέα σεζόν. Έχει αποκτήσει και τον γνώριμο σέντερ φορ Άκπομ με μορφή δανεισμού από την Μίντλεσμπρο.

Η Ριέκα ξέρει ότι δεν μετράει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και ότι θα πρέπει και εκείνη να σκοράρει, εάν θέλει να προκριθεί χωρίς να χρειαστεί διαδικασία παράτασης ή πέναλτι. Στο πρωτάθλημα Κροατίας νίκησε με 2-1 κόντρα στην Σίμπενικ, όμως και πάλι δεν έπεισε η εικόνα της.

Ο ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ίνγκασον και Ολιβέιρα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Δεν έχουν ακόμα τον ρυθμό της Ριέκα, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα Σεπτέμβρη.

Όλα τα ματς πλέι-οφ στην Στοιχιμαν

Η Stoixima App της Stoiximan έχει στην πλατφόρμα της όλους τους σημερινούς αγώνες πλέι-οφ Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και Γιουρόπα Λιγκ. Θα βρεις πολύ ελκυστικές αποδόσεις, αλλά και πολύ καλό ζωντανό στοίχημα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως και σε κάθε άλλη νόμιμη στοιχηματική στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.