Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ με πολλά ειδικά στοιχήματα και Price Boost στην Bwin

Τρίτη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και τα ντέρμπι συνεχίζονται με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Άρσεναλ. Η Σίτι φέτος θέλει φυσικά να κρατήσει τα σκήπτρα της και να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίζει τέτοιους αγώνες εντός έδρας.

Η Bwin App αντιλαμβάνεται την σημαντικότητα του αγώνα και προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος, προσφορές, Price Boost, Build a Bet και πολλά άλλα. Όλοι οι λάτρεις του στοιχήματος θα βρούνε ένα ποντάρισμα που θα τους ταιριάζει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

City Arsenal Boost Bwin 2021
© Bwin

Ένα Build A Bet Price Boost που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με τους Γκρίλις και Μαχρέζ να σκοράρουν. Οι παίκτες έχουν αποδείξει ήδη φέτος ότι μπορούν και σκοράρουν, ενώ η Σίτι φυσικά είναι φαβορί.

Μεγάλο φαβορί η ομάδα του Γκουαρντιόλα

Η παράδοση των τελευταίων ετών είναι υπέρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε εννιά από τα τελευταία δέκα ματς κόντρα στους “κανονιέρηδες” και αυτό ανεξαρτήτως έδρας. Σημαντικό στατιστικό στοιχείο και το N/G στα 8 από τα δέκα τελευταία μεταξύ τους ματς.

Η Σίτι συνήλθε γρήγορα μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 1-0 από την Τότεναμ. Κέρδισε την Νόριτς με το εντυπωσιακό 5-0, όπου κατάφερε να σκοράρει και το νέο “αστέρι” της ομάδας Γκρίλις. Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι η ομάδα του είναι καλή και θέλει και φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θα απουσιάσει και σήμερα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η Άρσεναλ από την άλλη δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ξεκίνησε με δυο ήττες το πρωτάθλημα και δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Εντός έδρας με την Τσέλσι ηττήθηκε αρκετά εύκολα και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Δύσκολα τα πράγματα για τον προπονητή Αρτέτα σε περίπτωση νέας ήττας.

Όλα τα ντέρμπι της Premier League με καλές αποδόσεις Μπι Γουιν

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin έχει στην πλατφόρμα και την εφαρμογή της φυσικά όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Θα βρεις προσφορές, ενισχυμένες αποδόσεις, αλλά και δυνατότητα Build A Bet. Σήμερα ξεχωρίζει και το ματς Λίβερπουλ- Τσέλσι. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.