Novibet Προσφορά για το US Open- Τσιτσιπάς για Grand Slam;

Αύριο, στις 30 Αυγούστου ξεκινάει επιτέλους το US Open και οι Έλληνες παίκτες του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο Grand Slam της καριέρας τους. Και οι δυο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ώστε να κάνουν την υπέρβαση.

Στην εφαρμογή Novibet θα βρούμε μια πολύ καλή προσφορά για το επερχόμενο Αμερικανικό Όπεν και ο καθένας μπορεί να ποντάρει στον παίκτη ή παίκτρια, που πιστεύει ότι θα κατακτήσει το πολύτιμο τρόπαιο.

Tenis Prosfora Novibet Us Open 21
© Novibet

Οι Έλληνες παίκτες φυσικά θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό και δεν θα είναι εύκολο το έργο τους. Θέλουν όμως να αποδείξουν ότι είναι ικανοί για έναν μεγάλο τίτλο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο μετάλλιο και είναι αποφασισμένοι για διάκριση στο US Open.

Τέταρτο φαβορί ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήδη έφτασε την φετινή χρονιά πολύ κοντά σε κατάκτηση Grand Slam, αλλά στο Ρολάν Γκαρός ηττήθηκε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 σετ. Ο Έλληνας τενίστας όμως συνεχώς εξελίσσεται και δείχνει κάθε φορά και πιο έτοιμος για τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός Grand Slam.

Μεγάλο φαβορί και φέτος φυσικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Τον ακολουθούν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο κάτοχος χρυσού μεταλλίου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Ντόμινικ Τιμ, που κατέκτησε την προηγούμενη χρονιά τον τίτλο απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Η Μαρία Σάκκαρη φυσικά δεν είναι τόσο ψηλά στα φαβορί, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως φέτος έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ότι μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε αντίπαλο. Επίσης η απόδοση στην Novibet Greece για νικήτρια US Open την Μαρία Σάκκαρη είναι 41.00 και θα έλεγε κανείς ότι αξίζει το ρίσκο σε μακροχρόνιο στοίχημα.

Η προσφορά της Νοβιμπετ

Η Stoixima Εφαρμογή της Novibet προσφέρει στα μέλη της για το US Open 10 ευρώ Freebet. Τοποθέτησε απλά ένα μακροχρόνιο στοίχημα στην αγορά “US Open 2021- Νικητής διοργάνωσης (άνδρες ή γυναίκες)” αξίας 20 ευρώ και άνω. Εντός 24 ωρών θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου ένα Freebet αξίας 10 ευρώ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.