PameStoixima να προκριθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο κύπελλο με ενισχυμένη απόδοση

Τα πρωταθλήματα της Ευρώπης κάνουν ένα διάλειμμα, όμως η δράση του στοιχήματος δεν σταματάει φυσικά. Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ, βρίσκονται προ των πυλών και οι ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης για Εθνικές Ομάδες.

Στα προκριματικά θα συμμετέχει φυσικά και η Ελλάδα, η οποία έως στιγμής στα πρώτα δυο ματς έχει μαζέψει δυο βαθμούς, καθώς έχει φέρει δυο ισοπαλίες στα πρώτα δυο ματς. Η PameStoixima App προσφέρει ενισχυμένη απόδοση στην πρόκριση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και πολλές ακόμα προσφορές.

Enisximeni Apodosi Ellada Pagkosmio 22 Pamestoixima
© PameStoixima

Οι επόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στις 5/9 εκτός έδρας με αντίπαλο το Κόσοβο και στις 8/9 εντός έδρας με αντίπαλο την Σουηδία. Στις 1/9 έχει φιλικό αγώνα εναντίον της Ελβετίας.

Για την πρόκριση η Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι σε όμιλο, όπου μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση και το απέδειξε με την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της Ισπανίας. Αύριο θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα ο προπονητής στο φιλικό με την Ελβετία, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη για τα προκριματικά.

Φαβορί φυσικά στον όμιλο της Ελλάδας παραμένει η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, όμως έχει αποδείξει και στο φετινό Euro ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στόχος φυσικά της Ισπανίας δεν είναι μόνο η πρόκριση στο Παγκόσμιο, αλλά και η διεκδίκηση του τροπαίου.

Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση μαζί με την ομάδα της Σουηδίας. Ο αγώνας στις 8 Σεπτεμβρίου εντός έδρας εναντίον της Σουηδίας είναι πολύ σημαντικός για την ελληνική ομάδα. Μια νίκη εναντίον των Σουηδών θα βάλει ενδεχομένως την Ελλάδα σε πλεονεκτική θέση.

Ενισχυμένες αποδόσεις PameStoixima

Η Stoixima Εφαρμογή της Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της ενισχυμένες αποδόσεις για την πρόκριση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι μόνο. Επίσης υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις για πρόκριση από τον όμιλο διαφορετικών ομάδων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.