US Open Live στην Stoiximan με ελκυστικές αποδόσεις

Συνεχίζεται απόψε το Αμερικανικό Όπεν με ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς αγωνίζεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Αν και οι περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν το τένις μέσα από τους Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη, στο US Open εντυπωσιάζει και η Γραμματικοπούλου.

Η Stoiximan εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της ανταγωνιστικές αποδόσεις, αρκετές προσφορές, αλλά και πολλούς αγώνες σε ζωντανή μετάδοση. Αυτούς μπορεί να τους παρακολουθήσει κανείς φυσικά και από το κινητό ή το τάμπλετ του, χρησιμοποιώντας την Stoiximan App.

Rubel Live Stoiximan Us Open 21
© Stoiximan

Φυσικά στην Στοιχιμαν υπάρχουν και τα μακροχρόνια στοιχήματα, όπου οι λάτρεις του στοιχήματος μπορούνε να ποντάρουν σε νικητές διοργάνωσης και όχι μόνο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται μέσα στην πεντάδα των φαβορί.

Το σημερινό πρόγραμμα US Open

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας του Αντρέι Ρούμπλεφ εναντίον του Πέδρο Μαρτίνεζ Πορτέρο, το οποίο οι εγγεγραμμένοι χρήστες της Stoiximan.gr μπορούνε να το παρακολουθήσουν ζωντανά στην σελίδα ή στην εφραμογή της στοιχηματικής εταιρείας. Φυσικά μεγάλο φαβορί ο Ρούμπλεφ, οι αποδόσεις στο Live όμως αναμένονται ελκυστικές.

Την ίδια ώρα και σε ζωντανή μετάδοση επίσης αγωνίζεται και η Ελληνίδα παίκτρια Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ελίς Μέρτενς. Η Γραμματικοπούλου θεωρείται μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Grammatikopoulou Us Open 21 Stoiximan

© Stoiximan

Ο αγώνας της Ελληνίδας τενίστριας μεταδίδεται ζωντανά στην Στοιχιμαν και προσφέρεται με επιλογή μηδενικής γκανιότας, αλλά και αρκετά ειδικά στοιχήματα πριν την έναρξη του ματς, αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα. Πολλοί Έλληνες αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καθώς το τένις πλέον δείχνει να έχει μπει για τα καλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων.

Όλοι οι αγώνες US Open στην Stoiximan

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της όλους τους αγώνες του Αμερικανικού Όπεν και αυτό με πολύ καλές αποδόσεις. Επίσης, αρκετοί αγώνες τένις βρίσκονται στο πρόγραμμα της εταιρείας για την μετάδοση ζωντανών αγώνων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.