Κβίτοβα- Σάκκαρη ζωντανά και με καλές αποδόσεις στην Bwin

Το Αμερικανικό Όπεν στο τένις συνεχίζεται και απόψε η Μαρία Σάκκαρη θέλει να μπει στους καλύτερους 16 και να αποδείξει ότι είναι ικανή για Grand Slam. Η Ελληνίδα αθλήτρια δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή φόρμα, στην οποία βρίσκεται.

Η Bwin εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα στην πλατφόρμα Bwin.gr ή και στην εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ. Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες λάτρεις του στοιχήματος έχουν ανακαλύψει το ενδιαφέρον τους στο τένις και μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχει φυσικά και η Σάκκαρη.

Kvitova Sakkari Us Open 21 Bwin
© Bwin

Αν και η Κβίτοβα είναι πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών στο τένις, η απίστευτη φόρμα στην οποία βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, έχει αναγκάσει τις στοιχηματικές, όπως την Μπι Γουιν να την έχουν ως φαβορί και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση.

“Διψασμένη” για τίτλο η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα αθλήτρια του τένις δείχνει να βελτιώνεται συνέχεια κατά την διάρκεια της σεζόν και αυτό το αποδεικνύει και στο US Open, όπου μέχρι στιγμής έχει φτάσει άνετα στους 32, αν και αντιμετώπισε αρκετά δύσκολες αντιπάλους. Η Σάκκαρη δείχνει ότι είναι δύσκολο να χάσει ακόμα και σετ,πόσο μάλλον έναν αγώνα.

Θεωρείται σίγουρο ότι μετά το Αμερικανικό Όπεν η Σάκκαρη θα ανέβει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη. Μεγάλος της στόχος της είναι όμως τουλάχιστον η συμμετοχή σε έναν μεγάλο τελικό σε τουρνουά Grand Slam. Στο Ρολάν Γκαρός της φετινής σεζόν, έφτασε αρκετά κοντά, αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Η Κβίτοβα φυσικά δεν είναι εύκολη αντίπαλος, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία και στα μεταξύ τους ματς έχει το πάνω χέρι με τρεις νίκες. Η Σάκκαρη έχει δυο νίκες. Η αθλήτρια από την Τσεχία βρίσκεται στο νούμερο έντεκα της παγκόσμιας κατάταξης και δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο τουρνουά.

Πολλά ειδικά στην Bwin.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin είναι ανανεωμένη και προσφέρει και σε άλλα αθλήματα, εκτός του ποδοσφαίρου, πολλά ειδικά στοιχήματα, με πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.