Κόσοβο- Ελλάδα με ελκυστικές αποδόσεις στην Winmasters

Αυτές τις μέρες συνεχίζονται τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Απόψε παίζει και η Εθνική μας ομάδα, η οποία πριν μερικές μέρες ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από την Ελβετία με 2-1. Πρωταγωνιστής ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Τσούμπερ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Σήμερα η Εθνική μας ομάδα έχει όμως έναν πολύ πιο σημαντικό αγώνα, τον οποίο πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε, εάν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους του Μουντιάλ. Η εφαρμογή Winmasters προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς.

Kosovo Ellada Prokrimatika Mundial Winmasters
© Winmasters

Το αποψινό ματς έγινε ακόμα πιο σημαντικό για την Ελλάδα μετά την ήττα της Ισπανίας στην έδρα της Σουηδίας. Η Σουηδία έτσι έχει ήδη εννιά βαθμούς μετά από τρεις αγώνες και πιέζει την Ελλάδα για νίκη.

Μόνο η νίκη μετράει για την Εθνική ομάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την Σουηδία, με την οποία θεωρητικά θα διεκδικήσει την δεύτερη θέση και με ήττα ή και ισοπαλία σήμερα, θα απομακρυνθεί αρκετά από την δεύτερη θέση του ομίλου. Ο προπονητής της Εθνικής ανέφερε ότι το μόνο που μετράει απόψε είναι η νίκη και τίποτα άλλο.

Το Κόσοβο αν και μετράει 6 ήττες σε έξι αγώνες εντός έδρας για αγώνες προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέδειξε ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Γεωργίας εκτός έδρας με 1-0. Δεν θα έχει σημαντικές απουσίες και ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι θα παίξουν για την νίκη εναντίον της Ελλάδας.

Η Ελλάδα μπορεί να έχασε από την Ελβετία στην φιλική αναμέτρηση, αλλά ήταν η πρώτη ήττα μετά από δέκα αήττητους αγώνες σε φιλικά και επίσημα ματς. Στα αγωνιστικά θα απουσιάσει ο επιθετικός της Νόριτς Τζόλης, ο οποίος είναι τραυματίας.

Πολλά ειδικά στην Winmasters.gr

Η Stoixima App της Winmasters προσφέρει πολύ ελκυστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του ματς, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά, ενώ διατίθεται και πολύ γρήγορο Cash Out. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.