Ενισχυμένες αποδόσεις στην Vistabet για τα προκριματικά Μουντιάλ

Εκπλήξεις και ανατροπές έως τώρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα οποία συνεχίζονται απόψε. Αρκετές ομάδες έχουν στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στο Κατά το 2022. Μένει να δούμε πόσες ακόμα εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν οι αγώνες των προκριματικών.

Η Εθνική μας ομάδα δυσκόλεψε την κατάσταση της, με την ισοπαλία εκτός έδρας στο Κόσοβο, ενώ η Σουηδία κέρδισε απρόσμενα το φαβορί του ομίλου Ισπανία. Η Vistabet App προσφέρει στους αγώνες των προκριματικών σήμερα και αύριο ενισχυμένες αποδόσεις για τα εγγεγραμμένα μέλη της.

Enisximenes Apodoseis Prokrimatika Mountial 21 Vistabet
© Vistabet

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει αύριο εντός έδρας την Σουηδία και αν θέλει να διατηρήσει πλέον τις λιγοστές της ελπίδες για πρόκριση θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ξεχωρίζει απόψε το Ολλανδία- Τουρκία

Το σημερινό πρόγραμμα έχει πολλούς σπουδαίους αγώνες, οι οποίοι προσφέρονται φυσικά από την Vistabet Greece με ενισχυμένες αποδόσεις. Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το Αυστρία- Σκωτία ή και το Κροατία Σλοβενία.

Ο αγώνας όμως που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτός μεταξύ της Ολλανδίας και της Τουρκίας στο Άμστερνταμ. Η Τουρκία είναι πρωτοπόρος με έναν βαθμό διαφορά από την Ολλανδία, ενώ το πρώτο ματς στην Τουρκία έληξε 4-2 υπέρ των Τούρκων.

Η Ολλανδία με τον νέο- παλιό προπονητή της ,Λούις Φαν Χάαλ, θέλει να πάρει το τρίποντο, το οποίο θα την φέρει πρώτη στον όμιλο. Στους “οράνιε” αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα για αυτό το δύσκολο ματς ο Φαν Ντάικ. Επτά από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 γκολ.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Βίσταμπετ προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πέρα από τις ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και ταχύτατο Live Betting. Όλα αυτά φυσικά και στην εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ, για να παίζεις στοίχημα από οπουδήποτε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.