Σάκκαρη για τελικό US Open- Ελκυστικές Sportingbet αποδόσεις

Τα ξημερώματα Παρασκευής η Μαρία Σάκκαρη έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη αθλήτρια του τένις από την Ελλάδα, η οποία θα συμμετέχει σε τελικό Grand Slam. Τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στον τελικό είναι η Βρετανίδα Έμα Ραντουκάνου.

Οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν με πάρα πολύ καλές αποδόσεις στον συγκεκριμένο ημιτελικό στην Sportingbet App. Εκεί μπορείς να βρεις και αρκετά ειδικά στοιχήματα και να ποντάρεις και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Rantoukanou Sakkari Us Open 21 Sportingbet
© Sportingbet

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία συνεχώς ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών θεωρείται φαβορί στον συγκεκριμένο ημιτελικό. Η μόλις 18χρονη Ραντουκάνου όμως δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Δεύτερος ημιτελικός Grand Slam για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχει φέτος για δεύτερη φορά σε ημιτελικό Grand Slam. Φέτος έπαιξε και στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου μετά από μεγάλη μάχη έχασε από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Δεν θέλει να χάσει δεύτερο σερί ημιτελικό μεγάλης διοργάνωσης και αναμένεται να μπει συγκεντρωμένη στον αγώνα του ημιτελικού.

Στον προημιτελικό κατάφερε και απέκλεισε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης και νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ. Μετά την νίκη της επί της Τσέχας τενίστριας η Σάκκαρη ανέβηκε στο νούμερο 13 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή η θέση είναι η υψηλότερη έως στιγμής στην καριέρα της.

Η αντίπαλος της, Έμα Ραντουκάνου είναι μόλις δεκαοκτώ χρονών και βρίσκεται στο νούμερο 184 της παγκόσμιας κατάταξης. Μπορεί πριν από το τουρνουά να μην την υπολόγιζε κανένας, όμως παίζει εκπληκτικό τένις στο φετινό US Open και δείχνει ότι πιστεύει στο θαύμα της κατάκτησης. Αρκεί να περάσει το εμπόδιο που λέγεται Μαρία Σάκκαρη.

Αρκετά ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet.gr

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Σπόρτινγβετ έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες του US Open και σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Επίσης όλοι οι αγώνες προσφέρονται με αρκετά ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.