Αρχίζει η Super League με προσφορά από την Novibet

Έφτασε επιτέλους η στιγμή και μετά από κάποιες αναβολές, η ελληνική Σούπερ Λιγκ αρχίζει απόψε. Ακολουθεί πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει. Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής σήμερα περιλαμβάνει δυο αγώνες, Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός- Απόλλων Σμύρνης.

Η Novibet App δεν θα μπορούσε να μην συνδυάσει την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος με μια νέα προσφορά για τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της. Super League προσφορά από την Νοβιμπετ και το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει.

Prosfora Super Legue 21 Novibet
© Novibet

Τοποθέτησε στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ ανά ημέρα σε απόδοση 1.70 και άνω και κέρδισε ένα Freebet αξίας 10 ευρώ ανά ημέρα της προσφοράς. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως άλλωστε σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Ξεχωρίζει ο αγώνας του “τριφυλλιού”

Όπως αναφέραμε ήδη, το σημερινό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει δυο αγώνες. Ο πρώτος αγώνας είναι το Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος και θα είναι ο εναρκτήριος αγώνας της νέας σεζόν.

Τα περισσότερα βλέμματα όμως θα πέσουν στον δεύτερο αγώνα, όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Σμύρνης. Ο ΠΑΟ έχει από φέτος νέο προπονητή, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς και αρκετές νέες και ελπιδοφόρες μεταγραφές, όπως ο Βιτάλ και ο Παλάσιος. Οι “πράσινοι” φυσικά μπαίνουν στον αγώνα ως φαβορί.

Ο Απόλλωνας ξεκινάει επίσης την νέα σεζόν με καινούργιο προπονητή στον πάγκο και έχει στόχο να κρατήσει και πάλι την κατηγορία, χωρίς να μπει σε περιπέτειες, όπως ακριβώς και την περασμένη σεζόν. Ξεχωρίζει η μεταγραφή του Πορτογάλου Μπρούνο Άλβες, ο οποίος και είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς.

Αρκετά ειδικά στοιχήματα στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες από την ελληνική Σούπερ Λιγκ, αλλά και όλους τους αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μπορείς να βρεις αρκετά ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.