Έβερτον- Μπέρνλι με 0% γκανιότα και ενισχυμένες αποδόσεις στην Stoiximan

Η Premier League βρίσκεται ήδη στην τέταρτη αγωνιστική και την αυλαία κλείνει σήμερα ο αγώνας Έβερτον εναντίον Μπέρνλι. Η Έβερτον έχει μπει δυναμικά στην νέα σεζόν και θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Stoiximan εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα την επιλογή 0% γκανιότα, αλλά και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις. Τις επιλογές αυτές μπορείς να τις βρεις εύκολα πατώντας πάνω στον αγώνα τόσο στην πλατφόρμα όσο και στο App της Στοιχιμαν.

Everton Mpernli 0 Gkaniota Stoiximan 21
© Stoiximan

Φυσικά η Έβερτον θεωρείται το μεγάλο φαβορί απόψε , όμως στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, κάθε αγώνας μπορεί να κρύβει ανατροπές κι εκπλήξεις. Μένει να δούμε, εάν θα είναι και αυτός ένας από τους αγώνες έκπληξη.

Δυνατή στην έδρα της η Έβερτον

Η Έβερτον στηρίζεται κυρίως στην δύναμη της έδρας της, την οποία και εκμεταλλεύεται αρκετά τα τελευταία χρόνια. Φέτος δείχνει όμως να τα πηγαίνει αρκετά καλά και στα εκτός έδρας ματς, αφού σε δυο εκτός έδρας αγώνες έχει μία νίκη και μια ισοπαλία.

Με αντίπαλο την Μπέρνλι, η Έβερτον έχει πέντε νίκες εντός έδρας στα τελευταία έξι ματς, ενώ έχει μόλις μια ήττα. Αυτό αποδεικνύει και την δύναμη που έχει η Έβερτον στο “Γκούντισον Πάρκ”. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θέλει με νίκη να πιάσει στην κορυφή Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Αμφίβολος παραμένει ο Χάμες.

Η Μπέρνλι δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την νέα σεζόν και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό μόλις την περασμένη αγωνιστική. Ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Λιντς, παρουσιάζοντας όμως αρκετά βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Δεν θα έχει απουσίες στην σημερινή αναμέτρηση, ενώ αναμένεται να είναι στην αποστολή και η νέα μεταγραφή Λένον, ο οποίος επιστρέφει και σίγουρα προσθέτει εμπειρία.

Επιλογές με ενισχυμένη απόδοση στην Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει εκτός από την επιλογή μηδενικής γκανιότας και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις. Μια από αυτές είναι το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση 3.52. Τονίζεται ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ότι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.