Μπαρτσελόνα- Μπάγερν με επιλογή μηδενικής γκανιότας στην Πάμε Στοίχημα

Αρχίζει η νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι λάτρεις του στοιχήματος θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ποντάρουν σε αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ομάδες είναι έτοιμες να προσφέρουν στον κόσμο απίστευτα ματς κι εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ευκαιρίες και προσφορές στο στοίχημα.

Η PameStoixima App προσφέρει στο ντέρμπι της σημερινής αγωνιστικής την επιλογή 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις. Πρόκειται φυσικά για τον αγώνα Μπαρτσελόνα- Μπάγερν, το οποίο θα κεντρίσει τα περισσότερα βλέμματα απόψε, καθώς πρόκειται για δυο ιστορικά σωματεία με συνολικά έντεκα κατακτήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Mpartselona Mpagern PameStoixima Champions League 21
© PameStoixima

Η προσφορά 0% γκανιότα ισχύει για τα εγγεγραμμένα μέλη και μόνο για την επιλογή “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Σε τρομερή φόρμα το φαβορί Μπάγερν

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League έχει οκτώ ματς, από τα οποία πολλά είναι αυτά που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” θα αντιμετωπίσουν την Γιούνγκ Μπόις εκτός έδρας.

Στον αγώνα της ημέρας, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου και είναι μια από τις λίγες φορές που οι “μπλαουγκράνα” θα παίξουν ως αουτσάιντερ στο “Καμπ Νου”. Οι Βαυαροί θεωρούνται από τις στοιχηματικές εταιρείες το μεγάλο φαβορί για απόψε. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, πράγμα που απέδειξαν και το Σάββατο με την εκτός έδρας νίκη με 4-1 στην Λειψία.

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καλύψει το μεγάλο κενό του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχώρησε φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα δείχνει να ψάχνει ακόμα την ταυτότητα της μέσα στο γήπεδο και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της μέσα στο γήπεδο. Φυσικά ποτέ δεν θα πρέπει να υποτιμάμε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, ειδικά όταν αντιμετωπίζει ένα άλλο μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όλοι οι αγώνες Champions League στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα να παίζεις από το κινητό ή και το tablet σου. Στην πλατφόρμα της εταιρείας θα βρεις όλους τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.