Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις στην Bwin.gr

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι και πάλι εδώ και οι παίκτες που παίζουν αθλητικό στοίχημα μπορούν και πάλι να ποντάρουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ιστορικές ομάδες, συναρπαστικά ματς, ανατροπές και συγκινήσεις, όπως μόνο το Champions League μπορεί να προσφέρει και πάλι εδώ.

Η Bwin App φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υποδεχθεί την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς εκπλήξεις για τα εγγεγραμμένα μέλη της. Ενισχυμένες αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα, Combi στοιχήματα και ειδικά παικτών είναι μόνο κάποιες από τις πολλές προσφορές τις εταιρείας.

Enisximenes Apodoseis Champions League 21 Bwin
© Bwin

Η Bwin Greece προσφέρει και αρκετές επιλογές με ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις, τις οποίες μπορείς να βρεις εύκολα κάνοντας ένα απλό κλικ πάνω στον αγώνα που θες να ποντάρεις. Επιπλέον μπορείς να μπεις στην κατηγορία PriceBoosts στην κεντρική σελίδα για να δεις κι άλλες επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις.

Επιστροφές και “πρωτάρες”

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, ντέρμπι, αλλά και πρεμιέρες. Στους απογευματινούς αγώνες ξεχωρίζει το ματς Σέριφ εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μπορεί όχι τόσο για τα ονόματα των ομάδων, αλλά για το γεγονός ότι πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, θα συμμετέχει στην φάση των ομίλων ομάδα από την Μολδαβία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην προσπάθεια αυτή της Σέριφ, μεγάλο μερίδιο έχουν και οι Έλληνες παίκτες Αθανασιάδης και Κολοβός. Οπότε υπάρχει και ένα ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς φέτος η Ελλάδα δεν έχει καμία ομάδα που να συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα άλλα ματς ξεχωρίζει σαφώς η μεγάλη επιστροφή της Μίλαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια. Οι “ροσονέρι” μετά από προσπάθειες ετών κατάφεραν να επιστρέψουν στην διοργάνωση, όπου έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση επτά τίτλων. Βέβαια στο αποψινό ματς στο “‘Ανφιλντ” κόντρα στην Λίβερπουλ, η ομάδα του Πιόλι είναι αουτσάιντερ.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Bwin.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς παρουσιάζεται ανανεωμένη και ξεχωρίζει για την ταχύτητα της στα κινητά και tablet. Μπορείς να παίξεις από οπουδήποτε και έχεις την αξιοπιστία μιας στοιχηματικής εταιρείας, με την οποία σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στα πονταρίσματα σου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.