Ολυμπιακός- Αντβέρπ με ελκυστικές αποδόσεις* στην Bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ εντός έδρας. Θα αντιμετωπίσει στο “Καραϊσκάκη” την βελγική Αντβέρπ και μπαίνει ως φαβορί στον αγώνα. Ο προπονητής Μαρτίνς δήλωσε ότι θέλει η ομάδα του να κάνει σημαντική πορεία στην Ευρώπη.

Η Bet365 App είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα προσφέρει ανεβασμένες αποδόσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον αγώνα του Ολυμπιακού απόψε.

Olympiakos Antwerp Bet365 21
© Bet365

Φυσικά ο αρχικός στόχος του Ολυμπιακού ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εφόσον θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, στόχος φυσικά είναι μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία.

Ανεβαίνει αγωνιστικά η Αντβέρπ

Οι “ερυθρόλευκοι” φυσικά και είναι απόψε το απόλυτο φαβορί. Αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός γηπέδου. Στην πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος παραχώρησε λευκή ισοπαλία εντός έδρας εναντίον του Ατρόμητου.

Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει σοβαρές απουσίες. Θα λείψει βέβαια ο τιμωρημένος Μπα και ο τραυματίας Μασούρας, όμως το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει την ποιότητα να αντικαταστήσει αυτές τις απουσίες. Μένει να δούμε με ποιο πλάνο θα παρατάξει την ομάδα του ο Μαρτίνς για τον αποψινό αγώνα.

Η βελγική Αντβέρπ αν και δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Ήδη βρίσκεται στα τέσσερα διαδοχικά αήττητα ματς, ενώ προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 εναντίον της Έουπεν. Πλέον βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την τετράδα, η οποία είναι ο στόχος της για φέτος.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Βετ365

Η Stoixima Εφαρμογή της Bet365 ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τις απίστευτα καλές της αποδόσεις, οι οποίες την οδήγησαν να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Βέβαια στην πλατφόρμα της Bet365.gr έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Για να παίξεις στοίχημα στην Βετ365 θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.