ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός με ελκυστικές αποδόσεις στην Stoiximan

Η ελληνική Super League συνεχίζεται και απόψε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής έχει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά την νέα σεζόν με τον ΠΑΟ να κερδίζει 4-0 εντός έδρας τον Απόλλων Σμύρνης και τον ΠΑΣ να παίρνει εκτός έδρας νίκη με 1-0 εναντίον του ΠΑΟΚ.

Η Stoiximan App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Στοιχιμαν διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό, για να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Pas Pao 0 Gkaniota Stoiximan 21
© Stoiximan

Τα Γιάννινα θα είναι φέτος για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος μια πολύ δύσκολη έδρα. Οι “πράσινοι” θέλουν να αποδείξουν ότι φέτος είναι καλύτεροι από πέρσι και μια νίκη στα Γιάννινα σίγουρα θα δείξει στους ανταγωνιστές της, ότι ο ΠΑΟ είναι και πάλι υπολογίσιμη δύναμη.

Για το δυο στα δυο οι ομάδες

Μόλις τέσσερις ομάδες κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απόψε όμως μόνο μια ομάδα από τις δυο στον αγώνα μπορεί να κάνει το δυο στα δυο, όσων αφορά τις νίκες. Ο ΠΑΣ έκανε την μεγάλη έκπληξη την πρώτη αγωνιστική και πήρε τεράστιο διπλό στο γήπεδο της Τούμπας εναντίον του ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τα Γιάννινα θέλει να αποδείξει, ότι δεν ήταν τυχερή αυτή η νίκη.

Ο ΠΑΟ του νέου προπονητή Γιοβάνοβιτς έδειξε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τις διαθέσεις του για την νέα σεζόν. Αν και άργησε να βρει ρυθμό στον αγώνα, όταν το έκανε ήταν καταιγιστικός και σκόραρε τέσσερα γκολ εναντίον του Απόλλωνα, ο οποίος προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αδικείται από το σκορ.

Στόχος του ΠΑΣ είναι φυσικά να κρατήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την κατηγορία και να μην κινδυνεύει σε κανένα σημείο της σεζόν με υποβιβασμό. Εάν καταφέρει και μπει στα πλέι-οφ, θα είναι φυσικά ευπρόσδεκτο, όμως πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή. Ο ΠΑΟ φυσικά έχει άλλους στόχους και έχει τονίσει ότι φέτος θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Όλοι οι αγώνες Σούπερ Λιγκ  Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο. Εννοείται πως στο κουπόνι θα βρεις όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.